28.6 C
Província de Tarragona
Diumenge, agost 14, 2022

‘Amb ulls ganxets’: les amistats perilloses

Dani Rubio i Jordi Cervera, regidors d'Ara Reus (foto: cedida)
Dani Rubio i Jordi Cervera, regidors d’Ara Reus (foto: cedida)

Estimat director,

Finalment sembla ser que els nostres estimats polítics ja han fet prou vacances i s’han posat a treballar una mica o, almenys, a moure’s, a deixar-se a veure, a fer-se la foto. A Reus hem tingut uns dies intensos perquè el govern se’ns ha fet gran. Els convergents hi han deixat entrar els d’Ara, que en el fons també són convergents. O ho eren. O ho havien estat. O no. O jo què sé. La qüestió és que fins ara teníem set regidors que havien de tallar el bacallà i ara ja en seran nou, si hi afegim en Jordi Cervera i en Dani Rubio, els nous, que s’han sumat a la festa.

 

El primer s’ocuparà de la regidoria d’Esports, així és que li ha caigut a sobre un bon marró amb el ball de bastons que hi ha dia sí dia també entre l’Ajuntament i el Reus Deportiu de futbol. Suposo que els pelacanyes no en sabeu res, però aquí a la Segona B passen coses lletges. Es veu que els tenim barallats perquè uns diuen que els altres no paguen per l’Estadi, i els altres diuen que els uns no havien dit res de pagar enguany perquè no hi havia cap conveni que ho indiqués. I l’equip? Bé, mira, amb possibilitats de pujar. Ai, però, si no puja. Encara acabarà a Primera Catalana. Encara rai que el bon jan d’en Cervera ens ho arreglarà, tot això.

 

L’altre company d’Ara, en Rubio, substitueix una anterior regidora de la formació, na Cori Fargas, que es veu que no les acabava de veure clares, aquestes amistats perilloses amb l’alcalde Pellicer. Per acabar de situar-vos allà a Tarragona, cal que sapigueu que en Cervera tota la vida que s’hi havia estat, a Convergència. Però ves, de vegades una sala és massa petita quan hi ha massa egos a l’interior i es va muntar la seva pròpia paradeta. El curiós del cas és que després de tot, hagi acabat pactant amb aquells de qui un dia va fugir. Les ganes de tenir cadira, deus pensar, són la causa de tot. I ara, home. Que no, benvolgut. No siguis malpensat.

 

Mentrestant, i pel que fa als pressupostos ganxets, el més calent és a l’aigüera. No en tenim, de cara aquest any, i em penso que al febrer seguirem igual. Després van sortint tots els companys de l’oposició i es queixen que el govern no fot brot, però ells, més enllà de queixar-se, tampoc és que suïn la samarreta. Pel que s’ha sabut, això sí, l’esborrany pressupostari presentat fa poc destina una partida més que important a la promoció turística de la ciutat. Tot sigui per tal que els carrers estiguin ben plens, amic meu. I així, la regidora Caelles, de qui un dia t’he de parlar, ben cofoia.

 

I a Tarragona, com ho teniu? Jo que segueixo la vostra actualitat, malgrat la distància, he sabut que el ple ha rebutjat una moció per instal·lar el museu del Nàstic al Banc d’Espanya. Home, d’espai potser en sobraria. De fet, i si és per palmarès, amb la sala dels mals endreços ja n’hi hauria prou, per encabir-hi copes i trofeus granes. Per si de cas, sisplau, no facis la comparació amb el palmarès del meu estimat club roig-i-negre, que no em vull deprimir encara més.

Ben reusencament,

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here