Advertisement
11.1 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 8, 2023

Vine amb el «Fet» al concert de Pau Vallvé

Fotografia: Irena Visa.
Fotografia: Irena Visa.

Fart de lamentar-se, de veure-ho tot fosc entre alarmes, reunions i tensions, un bon dia el músic Pau Vallvé va estripar la baralla del joc precari de l’home orquestra compositor, músic, productor i va canviar momentàniament les barcelonines presses pel paisatge de Banyoles. Va ser precisament a la capital del Pla de l’Estany on va escriure, rodejat de bons amics però també de gallines, les lletres del seu darrer disc.

.

Segons Vallvé, Pels dies bons (2014) és un brindis per aquells moments que fan de la vida un experiment una mica més plaent. Impulsor del segell Amniòtic Records, i per tant, coneixedor del món discogràfic, el cantautor va optar en aquesta ocasió per l’autoedició i l’auto-fabricació del seu treball, del qual en va editar, sense intermediaris, prop de 2.000 còpies.

.

Vallvé, de 35 anys, compta amb una consolidada trajectòria musical, dins la qual destaquen els noms del grup U_mä i d’Estanislau Verdet, el seu àlter ego irònic i crític. El barceloní, ja com a Pau Vallvé, abans d’editar Pels dies bons ja havia publicat De bosc (2012), considerat el millor disc en català de l’any segons la revista MondoSonoro, i 2010 (2010).

.

Aquest divendres 15 de juliol, a les 21:30 hores, en el marc del festival Al3Mura que ret homenatge al cineasta Pier Paolo Pasolini, Vallvé oferirà un concert al Seminari de Tarragona. Disposem de 5 invitacions dobles per als primers subscriptors/res de la revista FET a TARRAGONA que escriguin un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here