24.5 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

Love of Lesbian torna a Tarragona sis anys després

Imatge promocional de la banda Love of Lesbian que es publica a la seva pàgina web
Imatge promocional de la banda Love of Lesbian que es publica a la seva pàgina web

Porten tot l’estiu de festival en festival. De fet, han estat caps de cartell de la majoria d’esdeveniments musicals que s’han celebrat en els darrers mesos arreu de l’estat espanyol. Una agenda d’infart on tenen marcat en vermell dissabte 17 de setembre. Actuen a Tarragona, a les deu de la nit i al Camp de Mart.

 

Fa pocs dies parlaven d’aquest bolo a les seves xarxes socials: es referien al recinte tarragoní com un “auditori preciós”, i al concert com una “oportunitat” per gaudir-los fora de la voràgine dels festivals, on comparteixen escenari amb molts altres grups i els temps d’actuació són reduïts. “No tindrem pressa i podrem expandir el nostre repertori”, asseguraven, i això és una molt bona notícia pels fans.

 

Tornen a Tarragona sis anys després del darrer concert lesbiano a la ciutat, el 15 d’agost de 2010 (sense comptar un tastet només amb veu i guitarra a la Sala Zero l’abril de 2011, per presentar la 12a edició de la desapareguda FiM de Vila-seca). Vénen a presentar el seu  darrer disc, El Poeta Halley. Un treball que han cuinat a foc lent amb cançons (molt) llargues i lletres (molt) enrevessades, gairebé poemes, escrites pel comandant Santi Balmes, que pilota la nau dels de Sant Vicenç dels Horts mantenint el seu segell inconfusible.

La banda presentarà al Camp de Mart el seu darrer disc ‘El Poeta Halley’

Són d’aquells grups que acostumen a sonar bé en directe (i no n’hi ha gaires que es puguin afegir a aquesta llista!), i els seus concerts sempre s’acaben convertint en tota una festa. El públic recita les cançons com si es tractés d’un mantra i acaba gairebé hipnotitzat. Un públic heterogeni, i és que en formen part tant aquells que coneixen el grup des que només cantaven en anglès (una part del repertori que ja tenen molt oblidada sobre els escenaris) fins als que només coneixen Club de fans de John Boy o Fantastic Shine (la cançó que fa tres estius va acompanyar la mediterrània paella de l’anunci d’Estrella Damm).

 

La cita de dissabte 17 de setembre, sota l’embruix de la muralla romana, promet. No tinc clar si arribarem a veure el cometa Halley, però el poeta Balmes i tota la seva troupe segur que deixaran caure una fina pluja d’estrelles.

 

Obsequi per als subscriptors

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, des del FET obsequiem amb una entrada doble al concert de Love of Lesbian. Poden participar en el sorteig tots els subscriptors de la revista enviant un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dilluns 12 de setembre. Si et vols sumar ara a la comunitat d’amics del FET, només cal que omplis aquí les dades i podràs gaudir de tots els avantatges dels subscriptors.

Laia Poblado
Laia Poblado
Comunicadora audiovisual
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here