18.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

L’objectiu reneix

Foto: LaLiga

Sembla impossible però està passant. Ja feia dies que vèiem que la possibilitat podia arribar, però tenint en compte les dinàmiques d’aquesta temporada tots plegats ens mostràvem un pèl escèptics. Si la setmana passada subratllàvem la necessitat de veure la permanència com una realitat, avui la família grana ha despertat sentint-la a prop.

No començàvem precisament bé un partit que perdíem als cinc minuts de la primera meitat. La defensa va fer aigües i els mals presagis hi eren, i feien mal. “Tenim l’oportunitat i l’estem tornant a perdre”. La reacció, però, va fer acte de presència i l’equip va començar a créixer i, sobretot (i el més important) va començar a creure en ell mateix. La remuntada no era l’únic i cec objectiu, vam convertir-lo en la conseqüència de l’actitud.

Va ser la clau, l’inici de tot. Creure en el que som, tornar a emocionar-nos amb ràbia, somriures i amb aquell incontrolable desig que ens diu que podem tornar a creure en l’objectiu marcat. Curiosament l’any passat La Romareda veia com un Nàstic amb Vicente Moreno al capdavant, feia un pas que finalment seria insuficient per pujar a Primera i ahir el que va passar és que la credibilitat de l’objectiu principal d’aquesta temporada es va materialitzar.

El més important és que es va convertir l’objectiu en la conseqüència de l’actitud

Quan et marques una fita però no tens opcions morals d’aconseguir-la és tot molt difícil. Fa dues setmanes veiem coll avall una situació que semblava definitiva. Estar permanentment a la cua d’una classificació de segona divisió comporta una foscor anímica massa salvatge i bipolar. Tant que avui l’objectiu reneix, no només matemàticament, que sempre hi ha estat, sinó moralment.

A títol individual l’equip va estar fantàstic. En general el joc va ser molt correcte i marcant la pauta a seguir. Delgado i Emana s’agraden i s’entenen. Desxifren el moviment i creen ocasions que ahir van convertir-se en gol. De la davantera a la defensa, al gol de Suzuki i fins a la porteria. Reina va créixer en un estadi on l’esperaven amb moltes ganes. Després la polèmica amb el penal de la temporada passada ahir va entrar al camp amb xiulets i en va sortit amb el clam dels aficionats grana. Impecable.

People loves that other people loves, i a nosaltres ens encanta el que vam veure aquest diumenge a Saragossa. Damien Chazelle, director de l’oscaritzada La La Land, afirma, en un dels diàlegs del film, que la passió en allò que fas és clau perquè la gent s’hi enganxi, li agradi i hi cregui. Ahir vam veure ballar un Nàstic fresc que comença a demostrar símptomes de renovació. Esperem que el proper diumenge el Nou Estadi converteixi Tarragona en la ciutat de les estrelles.

La nota negativa de la jornada va ser la lesió de Luismi. Foto: LaLiga
Aleix Costa
Aleix Costa
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here