17.9 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 11, 2024

Això és tot, sala Trono?

Oriol Grau, dret, i Pau Ferran es preparen per a l’última funció de l’obra ‘Això és tot’ a la sala Trono. Foto: David Oliete.

La sala Trono tanca portes definitivament aquest dissabte 25 de març, després de catorze anys de programació ininterrompoda. El tancament coincidirà amb la funció número 50 del muntatge ‘Això és tot’ que interpreten Oriol Grau i Pau Ferran i del qual ja en vam parlar en aquest article d’Anna Plaza.

 

El FET a TARRAGONA fa un reconeixement a aquest espai que ha promogut el teatre contemporani amb un reportatge fotogràfic de David Oliete. Les imatges s’han captat entre bambolines, mentre els dos actors preparen la funció. Aquí us presentem una d’aquestes fotografies.

 

El reportatge íntegre el trobareu al número 22 del FET, a la venda a les llibreries de Tarragona: LA CAPONA, LA RAMBLA, ADSERÀ i CAL MATIAS (SERRALLO).

 

La revista, que porta de regal un nou fascicle dedicat als monuments Patrimoni Mundial, la podeu rebre còmodament a casa si us en feu subscriptors per només 30 € l’any. Clica aquí i entra a la comunitat d’amics del FET, de la qual en formen part més 580 persones.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here