20 C
Província de Tarragona
Dimarts, setembre 27, 2022

Visita comentada a l’exposició de meteorologia històrica

 

L’exposició ‘Meteorologia històrica al Port de Tarragona’ es pot veure al Tinglado 1 del Moll de Costa: Foto: Manel Caro. APT.

Hug Texidó ha posat a l’abast de tothom la seva col·lecció particular d’instruments i documents meteorològics de totes les èpoques. Una tasca de col·leccionista perseverant i apassionat que es trasllada a una magnífica i singular exposició al Tinglado 1 del Moll de Costa titulada ‘Meteorologia històrica al Port de Tarragona’ i patrocinada per Repsol. Fa unes setmanes en parlàvem en aquest article.

 

El promotor de la mostra està considerat un referent a nivell català i internacional en aquest àmbit. Abans que tanqui l’exposició, Hug Texidó s’ofereix a fer-hi una visita comentada amb els subscriptors del FET a TARRAGONA que tindrà lloc aquest dissabte 22 d’abril de 10 a 11 del matí. Les persones que hi estigueu interessades heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

 

Aquesta és una altra de les activitats culturals, exclusives i gratuïtes que organitza la revista per als seus subscriptors: més de 580 persones interessades en la cultura, la societat i el periodisme tarragoní de qualitat. Si et vols sumar a la comunitat del FET, clica aquí.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here