23.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, maig 28, 2024

Un regal especial per a nous subscriptors

Proposta d’elevació (restitució virtual en 3D) de les restes actualment conservades de la vil·la dels Munts (Altafulla), realitzada per Ferran Gris, Josep Maria Puche, Iñaki Matías (ICAC) i Josep Anton Remolà (MNAT) per encàrrec de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat.

 

Un dels millors èxits dels quatre primers anys de vida del Fet a Tarragona ha estat el col·leccionable sobre els monuments de la Tàrraco romana que hem regalat als subscriptors i lectors durant més d’un any i mig.

 

Un projecte que representa la Tarragona que es mou des de la vessant cooperativa, creant sinèrgies i unint forces i equips multidisciplinaris (la Universitat Rovira i Virgili, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, la Fundació Privada Mútua Catalana, Repsol i el FET) per aconseguir un producte col.lectiu de gran qualitat que mostra el bó i millor del talent de la ciutat.

 

El resultat és una obra inèdita i innovadora, dividida en deu fascicles, sobre els monuments que la Unesco va distingir com a Patrimoni Mundial l’any 2.000: les Muralles romanes, el Fòrum de la Colònia, el Teatre romà, el Temple d’August i el Fòrum de la província Hispània Citerior, el Circ, l’Amfiteatre, els aqüeductes i les pedreres, la Torre dels Escipions i l’Arc de Berà, la vil·la dels Munts i les grans residències al camp i la ciutat cristiana i el gran mosaic de Centcelles.

 

Un compendi de la recerca arqueològica sobre Tàrraco feta des del segle XVI i fins als nostres dies, amb restitucions virtuals arquitectòniques en tres dimensions (3D), fotografies espectaculars i gràfics de darrera generació i imatges aèries a baixa altitud preses des de drons.

 

Els continguts, elaborats pels investigadors, professors, científics, arqueòlegs i professionals que millor coneixen el passat romà de la ciutat, ofereixen una nova visió de Tàrraco amb un esforç didàctic per fer els textos accessibles a tothom, amens i atractius.

El FET regala als nous subscriptors el llibre més espectacular dels monuments de la ciutat romana

Tot plegat permet al lector conèixer amb la màxima fiabilitat com són i com eren aquests grans monuments a través d’una anàlisi científica rigurosa, actualitzada i comprensible. Els textos presenten per a cada element una descripció àmplia, però també nous suggeriments sobre la seva interpretació, gràcies a la informació aportada per les noves tecnologies a les investigacions universitàries més recents.

 

Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió té ara un epíleg en forma de llibre, que el Fet a Tarragona ofereix als que no van poder fer el col·leccionable, com a regal per la seva subscripció a la revista. Una obra de més de 200 planes amb tots els fascicles i les mateixes cobertes de l’original, que pot ser teva si t’afegeixes al Club del FET.

 

Alhora, i per només 30 euros anuals, rebràs la revista còmodament a casa i podràs participar en les visites culturals guiades, les activitats gratuïtes i els sortejos d’entrades a espectacles que oferim als ja gairebé 600 integrants de la nostra gran família.

 

Fes-te’n subscriptor ara mateix aquí i podràs emportar-te el Patrimoni Mundial de Tàrraco a casa. Aquesta promoció especial és vàlida fins a exhaurir existències.

Coberta del llibre ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’. Foto: Pepo Segura.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here