9.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 24, 2024

Benvolgut Quim Nin

Quim Nin, quan era delegat del Govern a Tarragona, en un acte a favor dels Jocs Mediterranis. Foto: cedida.

Benvolgut Quim,

 

Entenc que deu ser molt difícil anar aquests dies a treballar al Palau de la Generalitat. Es deu respirar un ambient estrany, potser de silenci i d’angoixa alhora.

 

Silenci perquè el teu despatx a tocar del saló Sant Jordi és l’únic amb activitat en aquella zona distingida de Palau. La resta d’estances estan mig a les fosques: els seus legítims ocupants són a la presó des de fa gairebé dues setmanes.

 

Angoixa perquè deu ser molt complicat tractar amb aquells que han eliminat per decret l’autogovern de Catalunya cessant el president i el consellers. Deu ser molt ingrat relacionar-se amb els alts funcionaris de l’Estat encapçalats pel secretari d’Administracions Territorials, Roberto Bermúdez de Castro, que han pres les institucions del país com si d’una colònia es tractés.

“DEU SER MOLT DUR TREBALLAR AL PALAU DE LA GENERALITAT, AMB ELS TEUS SUPERIORS EMPRESONATS O FORA DEL PAÍS”

Entenc que deu ser molt dur anar a treballar sent el principal responsable polític del govern intervingut de Catalunya  -no t’han cessat com a Secretari General de la Presidència–  amb tots els teus superiors empresonats o fora del país i donant explicacions i documents als representants del govern espanyol.

 

Entenc, Quim, que vivim “temps convulsos” i que ara toca travessar aquestes setmanes de desert sense govern propi i esperar que les eleccions del 21 de desembre suposin un “retorn a la normalitat”.  Coincidiràs amb mi si et dic que la prioritat, el primer i gairebé únic objectiu del 21-D, és recuperar el Govern  per a les forces sobiranistes. No ens podem permetre que es malmetin quaranta anys de progrés en l’autogovern i en obres de país clau com l’escola, la llengua i els mitjans públics de comunicació.

 

Quim Nin, al seu despatx al Palau de la Generalitat. Foto: Fet a Tarragona.

Sàpigues, Quim, que m’enorgulleix que un polític de les comarques del sud del país, que ha estat delegat del Govern en aquest territori i que s’ha involucrat plenament en projectes de la ciutat de Tarragona no absents de polèmica com els Jocs Mediterranis, sigui ara el ‘guardià’ del Palau davant l’ofensiva repressora del 155.

 

Moltes gràcies, Quim, per la teva feina i per la teva actitud.

Molts ànims i endavant!!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here