13.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Les oportunitats del Teatret del Serrallo

L’edifici que acull el teatret del Serrallo. Foto: Ricard Lahoz

Aquest divendres, els Reis Mags de l’Orient saludaran els nens de Tarragona per primera vegada des de la terrassa del Teatret del Serrallo. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran, com sempre, per mar i aprofitaran el nou espai remodelat  per pronunciar unes paraules a tots aquells que els esperin i abans de donar inici a la Cavalcada pels carrers de la ciutat.

 

El fet no deixa de ser una anècdota, però revela les moltes possibilitats que ofereix el Teatret del Serrallo com a sala polivalent per realitzar-hi un munt d’activitats. Els del FET en som testimonis de primera mà, perquè hi vam celebrar la festa del quart aniversari de la revista a principis del passat mes de setembre, amb un gran èxit de valoració del públic assistent.

L’ESPAI QUE GESTIONA EL PORT HA ARRENCAT AMB UNA OFERTA CULTURAL I LÚDICA MOLT VARIADA

Des d’aquella data i al llarg de l’últim trimestre de l’any 2017, l’espai gestionat per l’Autoritat Portuària s’ha donat a conèixer amb propostes culturals i lúdiques ben diverses: activitats per a la canalla, conferències, projeccions de cinema a l’hora del vermut en col·laboració amb el Festival REC… El teatret s’ha posat en marxa a bon ritme i ara cal donar-li temps perquè la ciutat el tingui més en compte.

 

Els atractius de l’espai són nombrosos: la seva ubicació davant del mar; la seva polivàlencia com a teatre, sala de reunions o espai per a presentació de llibres, xerrades i projeccions; les facilitats que posa l’equip gestor del Port; la possibilitat d’utilitzar la terrassa fins i tot els dies d’hivern amb sol…

EL TEATRET COMPLEMENTA L’OFERTA DEL MOLL DE COSTA, ON AVIAT ANIRAN EL CENTRE D’ART I EL MNAT

A més, el local ajuda a complementar la magnífica oferta cultural de la part baixa de la ciutat al voltant del Moll de Costa: Museu del Port, el Centre d’Art que s’ubicarà aviat al tinglado 2, l’exposició resum del Museu Nacional Arqueològic que s’instal·larà al llarg del 2018 al tinglado 4 per les obres a la plaça del Rei, i les ja habituals activitats que promou el Port als altres tinglados i refugis.

 

El teatret del Serrallo està cridat, per tant, a ser un punt fort d’atracció i difusió de cultura a Tarragona. Una oportunitat que no podem desaprofitar, sobretot perquè la ciutat no va sobrada, precisament, d’aquest tipus d’instal·lacions.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here