9.3 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

‘Amb ulls ganxets’: Vull un Seat Reddis

Benvolgut director,

 

I que content que està, l’amic Ballesteros, amb el Seat Tarraco! Enhorabona, per cert. Això és, sens dubte, el que Tarragona necessita per projectar-se arreu del món. Les males olors a la Part Alta i la deixadesa dels monuments hi faran la resta, no patiu. Entre això del cotxe i els jocs olímpics d’enguany (perquè són enguany, oi?) a Pelacanyes town no hi ha qui us aturi. Tota la meva admiració.

 

Encara ric ara, però, amb la piulada del vostre batlle. Bé, de fet n’ha escrit un parell de molt divertides. La primera, abans que se sapigués que el nou vehicle de Seat duria el nom de la segona ciutat de la demarcació (la primera és Reus, per si no ho sabíeu). Va dir que estava a punt de saber-se un fet “molt important” per a tots els veïns. Uau. La segona, un cop confirmat l’èxit, en què va assegurar que quan Tarragona es proposa un repte, aquest s’aconsegueix. Home, Pep Fèlix, amb tot el meu carinyu ganxet, vols dir?

 

Si és el cas, doncs, et prego que escoltis un reusenc que per qüestions que no vénen al cas paga els seus (no pocs) impostos a casa teva. Abans de lluir el nom de Tarraco (que no Tarragona) al cul d’un cotxe, que està molt bé, podries haver-te proposat tenir una estació de tren com toca. I una A-27 com cal. I un AVE que arribés al cor tarragoní, renoi, que no sé pas que hi fa allò, entre Perafort i La Secuita. I no, no em digueu que va ser perquè els ganxets ho vam emmerdar tot i que aquell nyap és una decisió salomònica per tenir més o menys tothom content.

 

De vegades, benvolgut company, em penso que la classe política ens vol prendre el número, i com que no tenen la més mínima incidència en les qüestions importants de ciutat, juguen a anunciar com grans esdeveniments el que simplement són collonades. I no parlo només del vostre batlle, sinó de tants altres als quals els ha anat de meravella el context del país perquè ningú parli dels pressupostos, d’una capitalitat cultural que no se sap quin llegat deixarà o d’una xupiguai Ciutat de la música 2018 de la qual no se’n coneix ni un detall a les portes del març.

 

I mira, tu, l’any vinent tindrem eleccions municipals i ja hi tornarem a ser. I tot seran promeses, i tot serà que farem això o allò altre, i no us fallaré, i vull ser l’alcalde de tots i totes. Però arribarem al 2020 i possiblement seguirem patint unes infraestructures de fireta, i una estació intermodal per executar, i un aeroport que si no és pels britànics no tira, i una N-340 per la qual encara hi desfilaran els camions, el diumenge a la tarda, amb els soferts mortals fent-hi cua per no pagar peatges a l’autopista. Però ei, potser alguns conduiran el Seat Tarraco, la mar de cofois, perquè l’orgull tarragoní és fins i tot a prova de retencions. Seat Reddis tampoc sona malament, que consti.

 

Indignadament,

 

Ganxet emmascarat

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

 1. Benvolgut ganxet,
  Ja pots riure, ja, que a molts dels que manxem ens toca el plorar.
  Tot i això cal aplaudir la visió de futur del nostradisim batlle Batllesterus. M’explicaré; ara fa tres anys i mig, els nostre il·luminat ajuntament, va proposar transformar una part del Parc de la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau ( que està en tal estat de deixadesa que més que parc, sembla una zona de proves per tot terrenys), en una esplèndida esglèsia Mormona. Les protestes dels veïns (i, òbviament veïnes), van fer que el batlle Batllesterus fes marxa enrere i es comprometés (te lo juro por Snoopy) en arrenjar el parc per a fer-lo digne d’aquest mot: Consolidar els camins interiors que semblen pedreres, reparar l’escàs mobiliari urbà (en estat de pre-ruïna romana), situar barreres per impedir el pas de vehicles,…
  Doncs bé, el nostre magnífic batlle Batllesterus, amb una visió de l’avenir pròpia del seu cervell gloriòs, va decidir oblidar les seves promeses, per a preservar el parc com a pista de proves del futur Seat Tarraco. Quelcom similar als parcs zoològics que construeixen un hàbitat ajustat a les necessitats dels seus hostes.
  Tením (?) jocs, tením Seat Tarraco i tením un parc on exhibir-lo; que més voleu, ignorants?

  VOLEM UN PARC DE LA MUNTANYETA DIGNE!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here