Advertisement Advertisement
Carregant ...

En suport a Cèsar Puig

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cèsar Puig, en una imatge d’arxiu que correspon a una entrevista de fa anys a Tarragona Ràdio.

Acusat del delicte de sedició i de pertànyer a una “organització criminal”. Els que coneixem Cèsar Puig ens sentim especialment agredits i perplexos per la decisió de la jutge de l’Audiència Nacional, Carmen Lamela. Aquest dilluns, just quan fa sis mesos de l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, el vallenc ha de presentar-se davant la magistrada, que li comunicarà formalment el processament.

Quan la voluntat de criminalitzar un procés pacífic i democràtic arriba a persones que coneixes i aprecies, l’enuig encara és més gran. Enuig, ira, desconcert, perplexitat i indignació. Els que vam viure la jornada de l’1 d’octubre i les escenes de repressió de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil assistim impotents a l’escalada repressiva contra l’independentisme i tot allò que representa l’últim Govern de Catalunya, entre els quals hi ha el propi Puig com a secretari d’Interior.

“LES ACUSACIONS DE SEDICIÓS I CRIMINAL A L’EX DELEGAT DEL GOVERN A TARRAGONA EM PROVOQUEN PERPLEXITAT I INDIGNACIÓ”

Sedició, rebel·lió, cop d’estat, violència de carrer i ara, terrorisme. El relat coordinat i repressiu que han construït els mitjans de comunicació de Madrid (el “periodisme d’Estat” en paraules de Francesc Serés), l’Audiència Nacional, els ministres del PP i els dirigents de Ciutadans amb el silenci o el suport ímplicit del PSOE, les elits econòmiques i els juristes més conservadors i reaccionaris vulnera drets i llibertats fonamentals.

Per això és tan important la manifestació multitudinària d’aquest diumenge que va congregar centenars de milers de persones a Barcelona. Per això és tan important l’acte que convoquen avui dilluns a Tarragona les entitats Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana amb els seus respectius presidents i diverses actuacions musicals. No oblidem: nou presos polítics, set exiliats i cinc mesos i mig de Generalitat intervinguda. 

“ÉS MOLT IMPORTANT LA RESPOSTA DE LA GENT A LA VULNERACIÓ DE DRETS I LLIBERTATS”

En un dia especial com aquest de suport als empresonats i exiliats i a les seves famílies, aquest article vol simbolitzar una abraçada sincera i personal a Cèsar Puig, que va ser un magnífic delegat del Govern de Catalunya al Camp de Tarragona. Bon gestor, jurista altament qualificat, professor universitari, de tracte afable, comunicador eficient i sempre en sintonia amb les palpitacions del territori. Cèsar, ens fa mal que t’acusin de sediciós i criminal.  Aquí tens el meu suport. Estem amb tu!


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 respostes a “En suport a Cèsar Puig”

 1. Juan Manrubia ha dit:

  Em solidaritzo amb el teu suport al Cesar Puig. A mi també em fan mal aquest tipus d’accions doloses construïdes de forma incomprensible des dels propis fonaments de l’estat.
  Criminalitzar el compromís, la rigorositat, la integritat i el sentit comú no ajuda gens a millorar la nostra societat, sinó que més ben aviat li fa donar un pas enrere. Jo també estic amb tu!

 2. Salvador Ribas Canals ha dit:

  Estic encès!!! Com et poden acusat de un delicte que mai de la vida ni tan sols a passat per el teu cap!!!! Només es odi, ganes de vengança i també enveja!!! Ànims Cèsar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *