9.3 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

‘Amb ulls ganxets’: Pellicer, el proper

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, en un dels molts actes en contacte amb els veïns de la ciutat. Foto: Ajuntament de Reus.

Benvolgut director,

 

Sí, les eleccions municipals són lluny, encara. Per endavant tenim un any ple de promeses i inauguracions a la recerca d’un vot que, de ben segur, seguirà marcat pel Procés. Uns diran que cal construir república, i els altres que hem de deixar enrere la fractura social. Els de la tercera via no ho sé pas, que diran. Que cal diàleg, suposo. Que és com no dir res, de fet.

 

El cas és que ni ens n’adonarem, amic meu, que ja hi serem. Tot va de pressa i en un tres i no res haurem de tornar a passar per les urnes, aquest cop per escollir alcalde. Bé, i que abans no calgui passar-hi per formar govern a la Generalitat. Si és el cas, párate mundo que yo me bajo.

 

El cas és que aquí a Reus, l’autèntica capital, el batlle Pellicer ja s’està movent de cara a l’any vinent. Tota una celebritat a Facebook, on hi té una bona colla de seguidors granadets, ara s’ha decidit a fer-se un compte a Instagram per connectar amb els més joves, que són el futur. Suposo que hi tindrà un gran èxit, perquè allà tothom hi posa fotografies de tiberis i d’això el ‘Pelli’ en sap prou.

L’ALCALDE DE REUS PROMOU UNA ESTRATÈGIA DE PROMIXITAT DAVANT LES ELECCIONS MUNICIPALS DE L’ANY VINENT

A més, una altra acció en aquesta nova estratègia de proximitat, àpats populars a banda amb els jubilats dels barris, són els anomenats ‘dilluns amb l’alcalde’. El batlle s’acosta a un centre cívic a fer-la petar amb el veïnat perquè mira, perquè és així de senzill i proper. Pellicer el proper, ja l’anomenen.

 

Servirà, tot això, per allargar quatre anys més el mandat de Pellicer el proper? Ai, qui ho sap. No tinc una bola de vidre, però sí que sé que qui es guanya la gent dels barris es guanya l’alcaldia, i que ara per ara als barris hi ha molts veïns que no combreguen amb l’independentisme que de cara a l’any vinent potser votaran en clau unionista. I tinc més clar encara que això els amics de Cs ho saben i que ho fiaran tot a fer-nos creure que el Pellicer té carnet del CDR i que “només mana per als seus”, un mantra que ja repeteixen a cada ple.

 

Davant la més que possible pujada de vots de Cs, més d’un ja demana que tot el sobiranisme s’uneixi en un bloc únic per combatre’ls. L’alcalde, però, ja ha dit que ell de tot això no en vol saber res. No me l’imagino pas, pels barris, al costat de la CUP. El curiós del cas, no obstant això, és que segons com vagin les coses en uns mesos, s’hi haurà d’entendre sí o sí, amb els cupaires, per evitar el que la republicana Noemí Llauradó ha dit que podria ser “la patacada més gran per a Reus en 40 anys”. Pellicer el proper, però, gat vell, segur que ens té preparades moltes sorpreses. Segueix-lo a Instagram, per cert.

 

Ben electoralment,

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here