12 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 20, 2024

De l’1 d’Octubre a les municipals de l’any que ve

El FET a TARRAGONA organitza una taula rodona per analitzar el moment polític actual en clau sobiranista, un any després del referèndum de l’1 d’octubre. L’acte, obert a tothom, tindrà lloc aquest dimecres 26 de setembre a les 19:00 hores a la sala d’actes del departament de Cultura de la Generalitat, al carrer Major, 14.

 

Els participants en l’acte són els mateixos que van intervenir fa un any en un debat similar, pocs dies abans de l’1-O: Josep-Lluís Carod-Rovira, director de la Càtedra de Diversitat Social de la Universitat Pompeu Fabra; Jordi Jaria i Manzano, professor de Dret Constitucional de la Universitat Rovira i Virgili; i Matias Vives, advocat i economista.

 

La intenció del FET és interpel·lar als tres ponents sobre les perspectives del curs polític 2018-2019 i la transcendència de les eleccions municipals del maig de l’any que ve a Tarragona.

 

L’any passat, l’endemà de la taula rodona vam publicar l’article d’Anna Plaza ‘La dimensió desconeguda’. Llavors faltaven 17 dies per a l’1 d’Octubre.

Debat organitzat pel ‘Fet’ el setembre de l’any passat a l’aula magna de la URV amb Vives, Carod-Rovira i Jaria. Foto: Anna Plaza.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here