Advertisement Advertisement
22.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, octubre 1, 2023

Ballesteros: anuncis d’aparador i cap autocrítica

Un moment de l’entrevista a l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

Sis idees força i sis fragments de declaracions de l’alcalde de Tarragona en una entrevista de poc més de 20 minuts.

1. La ciutat, si està bruta, és sobretot per un problema d’incivisme i no de gestió de l’empresa de neteja:

“Podem fer-hi més coses, però falta col·laboració ciutadana. El contracte de la neteja es pot millorar en algun aspecte, però primer cal resoldre el problema dels incívics”.

 

2. Els barris no tenen raó de queixar-se:

“L’Ajuntament hi ha invertit tot el que ha pogut. Hem destinat 300 milions d’euros a inversions en 10 anys. Ens hem dedicat a acabar tot allò que no s’havia fet abans i no hem descuidat les petites obres”.

 

3. Arriba un nou cicle d’expansió econòmica:

“S’acaba el 2018 un període complicat i comença una etapa d’alta capacitat d’inversió que ens permetrà gastar molt més. I per això serà viable la gratuïtat total dels autobusos a partir de gener de 2019, tot i que l’EMT acumula un dèficit de 9 milions d’euros”.

 

4. Els Jocs Mediterranis han estat un èxit per la imatge i la marca Tarragona:

“Tothom em parla bé dels Jocs, del SEAT Tarraco i del Concurs de Castells. Hem tingut en pocs temps tres grans impactes positius per a la ciutat”.

 

5.- IKEA si no s’instal·la a Tarragona és perquè no vol.

“Tenim alternatives comercials a IKEA. No hem comès cap error, l’Ajuntament ha fet la feina en un temps rècord i el problema han estat tres recursos de particulars. IKEA no té cap excusa”.

 

6.- El tercer fil serà provisional:

“Tinc el compromís del ministre actual i dels anteriors. Quan comenci a funcionar, es farà l’estudi informatiu de la variant interior per mercaderies. No permetré consolidar que els passatgers vagin per fora i les mercaderies per dins la ciutat”.

L’ALCALDE ANUNCIA UNA ETAPA DE FORTES INVERSIONS I QUE EL BUS GRATUÏT SERÀ UNA REALITAT AL GENER

Cap autocrítica de la gestió realitzada però amb ganes de jugar fort en aquesta recta final del mandat. Així he vist l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros en l’entrevista que ha servit per estrenar aquest dimecres el programa d’actualitat política ‘Tribuna Tarragona’, una coproducció de Ràdio Ciutat de Tarragona i Fet a Tarragona.

 

Fidel al seu estil optimista, Ballesteros anuncia una fase d’inversió expansiva en un context econòmic favorable que sembla que només veu ell i el seu equip. I ve a dir-nos que tot allò que no ha pogut fer a la ciutat els darrers anys (perquè ha destinat els diners als Jocs i al Mercat), ho farà després de les eleccions.

“HE VIST UN CANDIDAT ÀGIL, PERÒ AMB ANUNCIS D’APARADOR, SENSE MODEL DE CIUTAT”

He vist un candidat en forma, amb agilitat, amb esperit per disputar la batalla electoral, però amb anuncis d’aparador i escàs contingut. Sense un model de ciutat, sense saber cap on anar després del projecte fallit dels Jocs.

 

He vist un alcalde incapaç de reconèixer alguna errada i ‘desconnectat’ de la ciutadania. No assumeix les impressions d’amplis sectors de la ciutat (diria que majoritaris) que observen amb preocupació una Tarragona “deixada”, “bruta” i “descuidada“. Una Tarragona que, a més, no sap treure profit de les oportunitats (Jocs) i del seu enorme potencial.

 

Aquí teniu el programa sencer: ‘Tribuna Tarragona’ amb l’entrevista a l’alcalde Ballesteros i la tertúlia amb els periodistes Esteve Giralt (RAC 1) i Dídac Montoliu (Tarragonadigital.cat)

 

http://rctgn.cat/ballesteros-tenim-alternatives-comercials-a-ikea/

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here