9.4 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 25, 2024

Pau Ricomà: l’oposició tranquil·la a Ballesteros

Imatge de l’entrevista a Pau Ricomà, portaveu del grup municipal d’ERC. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

Pau Ricomà no es creu la proposta de fer els autobusos gratuïts per a tothom: “No és viable”.

 

Pau Ricomà no es creu que hi hagi grans empreses que vulguin ocupar els terrenys que semblaven destinats a IKEA: És fer volar coloms”.

 

Pau Ricomà no es creu la imatge triomfalista dels Jocs que promou l’equip de govern: “Ni s’ha transformat la ciutat, ni s’hi ha millorat la imatge, ni s’han creat llocs de treball”.

 

Pau Ricomà no es creu que Ballesteros mantingui el contacte amb la gent: “No és capaç de veure el que hi ha al seu voltant i ha tallat relacions amb les entitats veïnals”.

EL PORTAVEU D’ESQUERRA FA UNA “ESMENA A LA TOTALITAT” AL PSC, PERÒ AMB UN TO SERÈ QUE DEFUIG EL TITULAR

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona planteja “una esmena a la totalitat” a la gestió dels darrers quatre anys del govern liderat pel PSC. En el decurs de l’entrevista al programa ‘Tribuna Tarragona’, que coproduïm Ràdio Ciutat de Tarragona i Fet a Tarragona, he vist un Ricomà serè, tranquil, que no vol tibar de la corda en excés. Oposició sí, però en un to reflexiu i fent propostes alternatives. Amb el líder d’Esquerra és difícil trobar un titular o un estirabot.

 

Els republicans han engegat una estratègia per fer arribar les seves propostes arreu amb actes no estrictament de partit i semblen tenir un model de ciutat al cap. Agradarà més o menys, però el tenen. Es presenten com una alternativa tranquil·la a l’actual govern, i a favor d’ells juga el factor del cansament amb els dotze anys de l’actual alcalde.

PLANTEJA ALTERNATIVA A LA ‘CIUTAT DONUT’ DE L’ALCALDE: REGENERAR EL CENTRE I COHESIONAR-LO AMB PONENT

Contra “la ciutat donut de Ballesteros” (que buida el centre i creix pels extrems), Ricomà planteja recuperar i regenerar el casc urbà i cohesionar Ponent i el centre a través del Francolí. Contra el malestar dels barris, Ricomà proposa una organització en districtes i amb veritable participació dels veïns.

 

Ni frontisme, ni política de blocs, ni llista unitària: “Jo no vull ser només el candidat dels independentistes. Aspiro a governar per a tothom”.

REBUTJA LLISTES UNITÀRIES: “NO VULL SER NOMÉS EL CANDIDAT DELS INDEPENDENTISTES”

Pactes postelectorals: “Amb el PSC ens hi separen moltes coses: Budellera, Jocs, valors com la participació ciutadana i la transparència. Els socialistes representen una etapa de decadència“.

 

Però no hi haurà majories absolutes a les properes municipals. Així que caldrà enraonar molt per formar el proper govern de Tarragona. Esquerra hi està posant els fonaments, i potser haurà de negociar amb els socialistes. El PSC faria bé de no menystenir-los.

 

AQUÍ TENIU L’ENTREVISTA SENCERA I LA POSTERIOR TERTÚLIA AMB ELS PERIODISTES COIA BALLESTÉ I OCTAVI SAUMELL:

 

http://rctgn.cat/ricoma-els-autobusos-gratuits-son-una-proposta-electoral-mes/

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here