23.7 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 26, 2024

José Luis Martín marca distància amb Ballesteros

José Luis Martín, portaveu del grup municipal del PP, al programa ‘Tribuna Tarragona’. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

José Luis Martín sembla un tecnòcrata només preocupat per la bona gestió.  És el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, però una persona molt i molt desconeguda pels tarragonins. De caràcter i manera de fer absolutament contraposada al seu predecessor, Alejandro Fernández, l’actual portaveu del grup municipal del PP afronta el repte de projectar la seva petjada de gairebé tres anys de govern a la ciutat.

EL LÍDER LOCAL DEL PP DIU QUE EL BUS GRATUÏT “ÉS UNA MESURA ELECTORALISTA” I QUE LA CIUTAT “PODRIA ESTAR MÉS NETA”

Martín no es prodiga en actes públics ni compareixences davant dels mitjans de comunicació. Ell es dedica a la gestió del seu departament d’Espais Públics i a coordinar la resta d’àrees que controla el PP. Però potser perquè només falten set mesos per a les eleccions, a l’entrevista d’aquest dimarts al programa ‘Tribuna Tarragona’  -coproducció de Ràdio Ciutat de Tarragona i FET a TARRAGONA-  ha començat a marcar perfil propi i distància amb Ballesteros, el seu soci a la plaça de la Font.

“ELS JOCS NO EREN LES NOSTRA PRIORITAT. AIXÒ HA FET QUE S’HAGI DEIXAT D’INVERTIR EN ALTRES ÀREES”

Home de poques paraules i respostes breus, José Luis Martín ha deixat anat unes quantes frases que denoten les ganes de no combregar amb els socialistes en diversos temes claus de la ciutat:

– “La ciutat podria estar més neta. Ara encetem una coordinació de tots els mitjans municipals de què disposem per millorar-ne la gestió”.

– “El contracte de la neteja és millorable. Soc partidari que el futur contracte inclogui tots els espais públics, també els jardins i les àrees de jocs infantils”.

– “El bus gratuït és un mesura electoralista. Cal augmentar la freqüència de pas dels vehicles i renovar la flota. Els ciutadans valoren més això que no la gratuïtat”.

– “Els Jocs no eren la nostra prioritat. Si inverteixes molt en els Jocs i en el nou Mercat, com s’ha fet els darrers anys, deixes d’invertir en altres àrees”.

– “La gestió de les entrades dels Jocs no va ser la millor”.

– “El tercer fil no serà provisional. Una infraestructura que costa tants diners no és per desmuntar-la al cap d’un temps”.

– “L’Ajuntament ha de ser una maquinària més àgil. Per assolir aquest objectiu cal una direcció política clara i eficaç”.

 

Frases que no deixen marge per al dubte. Ara està per veure si el to tranquil i el perfil públic baix del candidat José Luis Martín beneficia o perjudica els interessos dels populars tarragonins a les eleccions de l’any que ve.

 

Amb un Pablo Casado vorejant l’extrema dreta i un Alejandro Fernández que agafa un partit en ruïnes a Catalunya, caldrà seguir amb atenció si el PP de Tarragona és capaç de resistir els 4 escons actuals. Però a dia d’avui corre el risc de passar a ser una formació irrellevant.

 

AQUÍ PODEU VEURE I ESCOLTAR EL PROGRAMA ÍNTEGRE: L’ENTREVISTA A JOSÉ LUIS MARTÍN I LA TERTÚLIA POSTERIOR AMB ELS PERIODISTES NÚRIA RIU I ROBERTO VILLARREAL:

http://rctgn.cat/tribuna-tarragona-jose-luis-martin-els-usuaris-volen-mes-frequencia-de-linia-no-busos-gratuits/

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here