16.3 C
Província de Tarragona
Dissabte, març 23, 2024

Begoña Floria, decidida a assumir nous reptes

Imatge de l’entrevista a Begoña Floria al programa ‘Tribuna Tarragona’. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

Sap que lidera la mesura estrella del PSC de cara a les municipals (el bus gratuït per d’aquí 4 anys) i està disposada a aprofitar el plus de notorietat i popularitat que això li dona. Si no fos per les reticències que encara provoca en àmbits orgànics del partit, estaria clar que Begoña Floria seria la principal candidata a succeir Josep Fèlix Ballesteros, si aquest revalida un quart mandat a l’alcaldia.

 

“Aporto experiència i energia, conec la ciutat a fons i estic preparada per a nous reptes”. Després de 12 anys tocant gairebé totes les tecles al Palau Municipal, Floria es veu a punt per assumir responsabilitats encara més grans al govern de la ciutat. Aquest dimarts al programa ‘Tribuna Tarragona’ -de Ràdio Ciutat i FET a TARRAGONA-, he vist una Begoña decidida, clara i amb el discurs ben après.

LA PORTAVEU DEL PSC APROFITA LA CAMPANYA DEL BUS PER OBTENIR MÉS NOTORIETAT

La idea central del discurs dels socialistes tarragonins és aquesta: hem aguantat des del govern la pitjor crisi de la història i ara recuperarem nivells alts d’inversió. Segona idea: hem prioritzat les polítiques socials i això ha anat en detriment d’altres àmbits. Tercera: la dècada llarga de Ballesteros ha suposat “acabar amb la crispació del final del mandat de Nadal, resoldre temes pendents, evitar la fractura social i organitzar uns Jocs que ens han situat a nivell internacional”.

 

Un quarta idea: el PSC té capacitat per arribar a acords amb gairebé tothom. Floria diu sentir-se “igual de bé” governant ara amb el PP que fa uns anys amb Esquerra, tot i que al final reconeix preferir els pactes progressistes. “Hem de separar la política de Tarragona de la política de país”, remata.

Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

Com ja va passar amb l’alcalde en la primera edició del ‘Tribuna Tarragona’, cap autocrítica, ni tan sols en l’àmbit de la neteja. Begoña assegura que “les sensacions no coincideixen amb les realitats” i treu pit dient que el nucli antic de Tarragona està més net i polit que els de la resta de ciutats espanyoles Patrimoni de la Humanitat.

FLORIA RECONEIX EL “DOLOR” PROVOCAT PEL CAS INIPRO, PERÒ RECLAMA L’HONESTEDAT DEL GOVERN

I a nivell més personal, el tema judicial del cas Inipro diu que ha estat “dolorós”, però no es planteja que es pugui arribar a judici oral i, per tant, no pensa en la dimissió. “Som un govern honest, hem fet les coses bé, ningú de l’equip de Ballesteros s’ha posat un euro a la butxaca”, reitera.

 

Si Inipro no ho espatlla, Begoña Floria sembla preparada per jugar a fons la carta de guanyar amb l’alcalde les eleccions per quarta vegada consecutiva. I ho vol fer amb idees de futur que li porten a afirmar, quan parla dels busos gratuïts, que “Tarragona vol ser innovadora i líder mundial en la lluita contra el canvi climàtic”.

 

Agradarà més o menys el que diu i com ho diu; complaurà més o menys el seu tarannà i la manera de fer, però Floria és -avui per avui- l’element que treu el cap més i millor en l’equip municipal socialista. Tot i així, l’espera un camí ple de revolts i esvorancs.

AQUÍ PODEU VEURE EL PROGRAMA SENCER, AMB LA TERTÚLIA AMB OCTAVI SAUMELL I GERARD RECASENS:

 

https://rctgn.cat/floria-la-politica-des-dels-jutjats-es-una-mala-praxis/

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here