24 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 14, 2024

José Luis Martín: “Tarragona està igual que fa 12 anys”

L’alcaldable del PP, José Luis Martín, a l’entrevista al programa ‘Tribuna Tarragona’. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

Companys de partit i adversaris polítics de José Luis Martín coincideixen en afirmar que al candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona li agrada més treballar en clau interna i de gestió, i sortir poc a les fotos. És la seva manera de fer, tot i que els darrers dies s’ha vist obligat a modificar-la en part per les circumstàncies de la campanya electoral.

 

Martín arriba a les urnes després de la petjada deixada al PP i a l’ajuntament pel seu predecessor, Alejandro Fernández. Diu que ara són més “un equip que aporta als tarragonins l’eficàcia d’una bona gestió de govern durant tres anys”. Per això, els populars centren la campanya en treure pit de la feina a les àrees d’Espais Públics, Turisme, Esports i Aparcaments.

El cap de llista del PP vol transformar la ciutat per fer-la més amable i oberta al mar

Al llarg del programa ‘Tribuna Tarragona’ de Ràdio Ciutat i FET a TARRAGONA, Martín parla de la necessitat de “transformar” una ciutat “envejable” que no s’acaba de creure les seves potencialitats, i després de buscar comparacions amb altres capitals, conclou: “Tarragona està igual que fa 12 anys”.

 

Quan parla de “transformar” vol dir millorar l’espai públic per fer una “ciutat agradable, oberta al mar, que s’hi pugui passejar”. En aquest capítol, els populars proposen un “passeig dels miradors” des de la Via Augusta a la Mora, resseguint les platges; transformar la T-11 en una avinguda urbana; remodelar la Rambla Vella i tot l’eix format pels carrers Sant Francesc, Unió i Apodaca fins a la plaça dels Carros. A l’altra banda de la ciutat, també promouen la connexió amb voreres i carril bici des de l’avinguda Andorra fins a Sant Pere i Sant Pau, primer, i Sant Salvador, més endavant.

 

En l’àmbit del transport públic, Martin diu que cal augmentar la freqüència d’algunes línies i renovar-ne la flota. A més, durant l’estiu proposa que hi hagi més autobusos a la zona de Llevant, per atraure els turistes que s’allotgen als càmpings, “el 80% dels turistes que pernocten a Tarragona”. Pel que fa a la neteja, diu que podria estar millor i pensa ja en el futur contracte que s’ha de tenir a punt el 2023.

El PP vol voreres més amples i millorar el mobiliari urbà, jardineria il·luminació

A Tabacalera, el PP vol la Ciutat Judicial, i al Banc d’Espanya proposa una biblioteca municipal. Una manera de desmarcar-se dels posicionaments del seu soci de govern, el PSC. En qualsevol cas, sembla evident que els populars només podran seguir governant Tarragona si els números sumen per lligar una coalició amb els “constitucionalistes”, sigui amb els socialistes i/o amb Ciutadans. Retenir els 4 escons del 2015 ja seria un gran èxit per a un José Luis Martín que debuta com alcaldable en el pitjor moment del PP català.

 

Aquí podeu veure el programa sencer:

 

https://rctgn.cat/jose-luis-martin-em-va-treballar-i-explicar-les-coses/

 

Un futur de ciutat marcat pels serveis i el turisme

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here