9.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 24, 2024

Rubén Viñuales: “Ballesteros vol que li paguem la jubilació”

Rubén Viñuales a l’entrevista al programa ‘Tribuna Tarragona’. Foto: Ràdio Ciutat.

Durant quatre anys ha cuidat un perfil propi i ha fomentat un projecte municipalista que vagi més enllà d’unes sigles. Parla de “moderació” i de “lluitar per Tarragona contra qui sigui”. S’exclama de l’enorme potencial de la ciutat i es rebela contra el conformisme: “No podem ser l’eterna promesa, hem d’agafar el tren de la modernitat”. Rubén Viñuales no amaga el seu partit, Ciutadans, però es nota que se sent més còmode quan parla només de les seves propostes de ciutat.

 

Viñules es presenta al ‘Tribuna Tarragona’, de Ràdio Ciutat i FET a TARRAGONA, com el candidat que revertirà l’oblit dels darrers anys del PSC amb els “barris”. Diu que “han perdut el contacte amb la realitat” i que han tirat endavant “projectes que ningú reclamava”. Com altres formacions, Ciutadans també vol fer de la T-11 i la N-340 unes avingudes urbanes i augmentar la implementació de carrils bici.

El candidat de Ciutadans vol liderar un canvi profund a Tarragona i no ser crossa dels socialistes

En neteja, Viñules reclama més inspecció a l’empresa i proposa la creació d’agents cívics (persones en atur de llarga durada) per “declarar la guerra a l’incivisme” a través de la pedagogia i la prevenció. En patrimoni planteja una gestió més moderna dels monuments que permeti atraure més turistes i augmentar-ne els ingressos a partir d’oferir “experiències”. També diu que cal readmetre els treballadors acomiadats fa uns mesos i obrir els monuments els 365 dies de l’any.

 

Viñuales encara la recta final de la campanya endurint el discurs contra l’alcalde amb una llista d’allò que anomena ‘pufos de Ballesteros’, entre els quals destaca el Banc d’Espanya i Tabacalera. Sobre l’edifici de la Rambla, proposa instal·lar-hi un centre d’informació turística i a l’antiga fàbrica creu que la millor opció seria destinar-la a oficines municipals per estalviar-se els costos actuals de lloguer de diferents dependències. Tot i així, està disposat a renunciar a les seves propostes si abans algú planteja una millor idea: “Que s’hi comencin a fer coses, ja! Tarragona necessita vida”, exclama el líder taronja.

Viñuales aspira a revertir l’oblit que han patit els barris per part de l’actual govern municipal

Ciutadans podria haver entrat fa quatre anys al govern municipal, però li van dir ‘no’ a Ballesteros, perquè Viñuales no vol ser “la crossa del PSC”. Ara aspira a guanyar les eleccions de diumenge i, si cal, governar en minoria: “Volem liderar el canvi que necessita Tarragona, fins i tot en la seva manera de pensar, i fer-la més viva, dinàmica i atractiva per a les inversions i el turisme”. I conclou: “Ballesteros no ho farà després de dotze anys, ara només espera que li paguem la jubilació”.

 

Aquí podeu veure el programa sencer:

 

https://rctgn.cat/ruben-vinuales-toca-tornar-a-tocar-de-peus-a-terra-a-tarragona/

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here