12.8 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

Ballesteros: “Només em jubilaran els ciutadans”

Ballesteros al programa ‘Tribuna Tarragona’. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

Diu que no sent més amenaçada l’alcaldia que fa 4 anys, però reconeix que des del 2007 ha patit “un desgast suau i natural, fruït de la dispersió del panorama polític”. Després de tres mandats, torna a ser el cap de llista del PSC i es presenta amb la prioritat de “seguir atenent les persones que ho passen malament perquè puguin viure amb dignitat”. Per això, una de les seves propostes estrella és el bus gratuït al final del proper mandat.

 

Josep Fèlix Ballesteros ha passat pel ‘Tribuna Tarragona’ -de Ràdio Ciutat i FET a TARRAGONA- amb l’objectiu de defensar la gestió realitzada durant 12 anys en qüestions tan polèmiques com el servei de neteja, el desenvolupament del POUM (Pla d’Ordenació Urbana Municipal, la implemantació de nous carrils bici o l’estat de conservació dels monuments i edificis emblemàtics.

El candidat del PSC diu que no sent amenaçada l’alcaldia i que la seva prioritat són les polítiques socials

En neteja, Ballesteros diu que “es pot millorar bastant” i que ja s’ha començat a notar amb la incorporació de nova maquinària els darrers mesos. L’arrel del problema, segons el candidat socialista, són “els contenidors soterrats de l’anterior etapa de l’alcalde Nadal, que han obligat a fer tres rutes diferents de tres tipus de camions en la recollida de la brossa”. Ballesteros, a més, nega que sigui car l’actual contracte, tal com denuncien alguns partits de l’oposició.

 

El PSC, com la resta de formacions, també és partidari de millorar la cohesió entre el centre de la ciutat i la perifèria amb avingudes urbanes que prioritzin el vianant i el ciclista, però Ballesteros alerta que abans s’han de recepcionar aquests trams de carretera com la T-11 i la N-340 fins a la Mora.

Ballesteros apel·la al creixement urbanístic per pal·liar el descens d’impostos per la independència de La Canonja

En matèria urbanística, el candidat a la reelecció defensa un “creixement raonable” amb la creació de nous barris (Budellera, PP-10) per pal·liar els efectes negatius de la independència de La Canonja: “Tarragona està perdent cada any progressivament ingressos de la indústria química. Si no fem res, cada cop serem més pobres per recaptació d’impostos. Hem de ser capaços de generar una activitat econòmica que compensi aquesta pèrdua”.

 

De cara a diumenge que ve, Ballesteros confia en l’efecte Pedro Sánchez i la victòria del 28 d’abril per tornar a guanyar clarament les eleccions locals. Reconeix que el seu desgast com alcalde el compensa la “marca” del partit, i creu que pot aspirar a governar en solitari “amb acords diversos”. Ara bé, prefereix una “majoria sòlida i estable” per votar pressupostos i està disposat a dialogar amb tothom (menys la CUP) si “som capaços de parlar només de Tarragona i no de l’estelada”.

Prefereix una majoria “sòlida i estable”, però està disposat a governar en solitari

I en resposta a les declaracions del líder de Ciutadans, Rubén Viñuales, on deia que Ballesteros només espera jubilar-se en aquest mandat, el candidat socialista diu que està “orgullós” del suport rebut durant 12 anys. I remata: “Qui em vulgui jubilar des de la política, té pocs punts. Si em jubilen, seran els ciutadans a les urnes”.

 

Aquí podeu veure el programa sencer:

https://rctgn.cat/ballesteros-sentia-mes-amenacada-lalcaldia-fa-4-anys/

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here