Advertisement Advertisement
21.1 C
Província de Tarragona
Dijous, setembre 28, 2023

Ballesteros: “No podran modificar el POUM”

Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

El nou govern municipal format per Esquerra Republicana i En Comú Podem “és poc sòlid i amb contradiccions internes”. Ho diu l’exalcalde Josep Fèlix Ballesteros, només quatre dies després de deixar el poder. “Si entra la CUP, serà pitjor, portarà més inestabilitat i radicalitat, i es demostrarà que és un govern creat simplement a la contra”.

 

El líder dels socialistes tarragonins ha començat ja a exercir de cap de l’oposició a través del programa ‘Tribuna Tarragona’, que coproduïm Ràdio Ciutat i FET a TARRAGONA. Des de la “màxima responsabilitat institucional a l’alcalde Ricomà”, assegura que faran una oposició “contundent” un cop deixin passar un parell o tres de mesos perquè es posin al dia.

 

I contundent es mostra Ballesteros quan parla d’urbanisme. “No modificaran el POUM”, assegura en relació al nou govern. “No podran fer-ho i no podran revertir el PP-10 (Ikea) perquè s’haurien de pagar unes indemnitzacions injustificables”. Per contra, veu bé la proposta dels republicans de crear consells de districte per afavorir la participació ciutadana en la presa de decisions.

 

No s’imagina el fins ara alcalde que el nou equip de govern renunciï als dos milions d’euros de fons europeus destinats al Banc d’Espanya i creu, per tant, que el projecte tirarà endavant. Aquest i la transformació de Tabacalera -assegura- “donaran un salt endavant qualitatiu a Tarragona”.

 

En clau més interna, la nova etapa dins dels socialistes tarragonins haurà de tenir com a objectiu principal cercar un nou lideratge. “El proper candidat a l’alcaldia -afirma Ballesteros- ha de ser jove, d’esquerres, profundament implicat a Tarragona i amb moltes ganes de picar pedra”. Sandra Ramos (número 2 actual) és la successora? “Pot ser una candidata excel·lent, però n’hi haurà més”, respon.

 

Mirant enrere, cap autocrítica sobre la gestió que ha fet el PSC dels resultats del 26 de maig. Ballesteros insisteix en l’“engany” dels comuns: “Hi havia 11 punts pactats per configurar un govern de progrés compartit, està perfectament documentat en correus electrònics”. I remata: “El pacte amb Esquerra estava tancat abans de les eleccions, i algunes fotos els delaten”.

 

Amb aquesta entrevista a Ballesteros tanquem la temporada del programa ‘Tribuna Tarragona’. Aquí podeu veure l’entrevista de manera íntegra:

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here