12.4 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 19, 2024

El PSC modera el to a Tarragona

Sandra Ramos, a l’entrevista al programa ‘Tribuna Tarragona’. Foto: PSC.

Oberts a negociar fins al final els pressupostos municipals del 2020, els primers de l’era Ricomà. Els socialistes, conscients de la feblesa de l’equip de govern municipal de Tarragona (només 9 de 27 regidors), estan disposats a jugar a fons les seves cartes en la primera gran partida del mandat.

La portaveu socialista, Sandra Ramos, mostra la predisposició a negociar els pressupostos municipals de 2020

La portaveu del PSC a l’ajuntament, Sandra Ramos, modera el to de les seves intervencions: “Encara no hem vist els números, temem que siguin una col·lecció de cartes als reis, però estem oberts a veure el seu plantejament”. Ho ha dit aquest dimarts en una entrevista al programa Tribuna Tarragona, que coproduïm Ràdio Ciutat i FET a TARRAGONA.

Després de dotze anys a l’alcaldia, els primers sis mesos a l’oposició dibuixen un canvi progressiu en les maneres de fer dels socialistes tarragonins. S’ha acabat la crítica aspra i permanent de les primeres setmanes. No es volen quedar fora de joc, condemnats a un front d’oposició al costat de Ciutadans i PP.

El PSC suspén la gestió del govern d’Esquerra i comuns, però vol col·laborar en alguns projectes

Ramos modula més ara les paraules: suspén la gestió del govern, “sense cap iniciativa pròpia”, però es felicita que hagin assumit projectes anteriors com el Banc d’Espanya o la urbanització del PP 10 (Ten Brinke), i  parla de “responsabilitat”, de “partit de govern” i de col·laborar en temes com els consells de districte.

La portaveu socialista, fins i tot, evita la duresa amb el regidor de Patrimoni, Hermán Pinedo, embolicat amb unes declaracions polèmiques sobre què cal fer a l’Amfiteatre. Ramos s’ha mostrat “preocupada” per la gestió “poc seriosa” d’aquesta àrea, però no ha anat més enllà.

“Que l’alcalde sigui el regidor de Cultura és un error perquè l’àrea reclama dedicació plena”

“La ciutat està més bruta que abans”, proclama. Però no carrega directament contra la gestió de Ricomà, conscient que el problema s’arrossega de quan governaven els socialistes.

“Que l’alcalde sigui el conseller de cultura no és un encert, perquè l’àrea reclama dedicació plena”, diu. I es pregunta quina novetat en matèria cultural s’ha produït els darrers mesos.

Ramos també parla en aquesta entrevista de comerç, gestió dels equipaments esportius i del seu futur polític. Aspirarà a liderar la llista del PSC a les eleccions del 2023?

Aquí podeu veure el ‘Tribuna Tarragona’ sencer. Amb la posterior tertúlia amb els periodistes Jaume Garcia i Dídac Montoliu.

 

https://rctgn.cat/ramos-encara-no-hem-vist-les-xifres-dels-pressupostos/

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here