12 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Rubén Viñuales: “La coalició de Ciutadans i PP és un error”

Rubén Viñuales, al programa ‘Tribuna Tarragona’. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

Se sent incòmode amb algunes maneres de fer del seu partit i no se n’amaga en públic. Incòmode per “la sensació d’oportunitat perduda” el darrer any. Incòmode perquè creu que “s’ha de consultar a les bases” les grans decisions del partit. Incòmode per la “falta d’autocrítica” després dels resultats “dolentíssims” de les últimes eleccions generals. Incòmode per la possible coalició de Ciutadans i el Partit Popular en els pròxims comicis al Parlament.

El portaveu municipal de Ciutadans reconeix la seva incomoditat amb alguns plantejaments del partit

Sincer, directe, amb un discurs gens protocol·lari i sí molt popular. Així s’ha mostrat Rubén Viñuales, portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’ajuntament de Tarragona en l’entrevista al programa ‘Tribuna Tarragona’. Sense pèls a la llengua, Viñuales respon que seria “un error” una eventual coalició catalana amb el Partit Popular, que “no han explicat prou” i que aquests dies aborden en públic els seus líders, els tarragonins Alejandro Fernández i Lorena Roldán. També seria un error -diu- si es planteja la coalició a nivell local d’aquí tres anys.

Viñules reclama més autocrítica i consultar a les bases les grans decisions

En el decurs del programa que coproduïm Ràdio Ciutat de Tarragona i FET a TARRAGONA, Viñuales ha defensat que vulgui deixar el saló de plens a finals d’aquest mandat, el 2023, perquè “és bo el relleu generacional”. Però ja avança que té forces per seguir combatent un govern que qualifica de “trist” i un alcalde sense “empenta”. I ho fa amb un missatge contundent adreçat a tots els partits: “Deixem-nos d’hòsties i pensem en Tarragona”. 

A la resta de partits a l’ajuntament: “Deixem-nos d’hòsties i pensem en Tarragona”

Allunyat de les estridències de la seva formació, el portaveu municipal de Ciutadans assegura: “Sempre he cregut que el to moderat ajuda en política”. I demana reflexionar sobre les raons que han portat al “desencís” d’una bona part dels seus electors. Malgrat tot, Viñuales defensa el lideratge d’Inés Arrimadas, “la millor candidata, encara que no estigui d’acord amb certes estratègies”.

 

El líder tarragoní de Ciutadans també fa balanç al llarg de l’entrevista dels primers mesos del govern municipal d’Esquerra i els ‘comuns’. Molt crític amb ells –“encara no sabem quin és el seu model de ciutat”-, creu que Tarragona necessita concretar dues prioritats i posar-hi tots els esforços: “Posar la ciutat guapa i amable, i potenciar la promoció turística, comercial i patrimonial’.

 

Tot això i molts altres temes els podeu veure i escoltar en l’entrevista a Viñuales i en la posterior tertúlia amb les periodistes Sara Sans i Marina Pérez.

 

https://rctgn.cat/ruben-vinuales-deixem-nos-dosties-i-busquem-solucions/

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here