Advertisement
19.5 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 9, 2023

Carla Aguilar: “La primera opció és mantenir el govern actual”

Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

S’imagina un govern municipal de Tarragona de  9 regidors durant els quatre anys de mandat. Diu que estan oberts a “escoltar i parlar amb tothom” per sumar-hi mans, però remarca que “la primera opció” és seguir amb el govern de dos, el que configuren Esquerra Republicana i En Comú Podem. Quan li pregunten per la CUP, Junts o el PSC, tira pilotes fora.

 

Així veu el moment polític actual Carla Aguilar Cunill, primera tinenta d’alcalde de l’ajuntament de Tarragona, en una entrevista al programa ‘Tribuna Tarragona’, que coproduïm Ràdio Ciutat i FET a TARRAGONA. Vuit mesos després, la líder dels comuns diu sentir-se “satisfeta” amb el pacte signat amb els republicans que fa possible “un govern petit, però valent”.

La líder dels comuns, satisfeta del “govern petit, però valent i cohesionat” a Tarragona

Aguilar rebutja l’etiqueta de govern “feble” perquè recorda que en aquest inici de mandat han pogut aprovar gairebé totes les seves propostes (també els pressupostos), han endegat moltes polítiques i han “entomat amb responsabilitat els grans reptes de la ciutat”. Sí parla, en canvi, de “govern cohesionat” que ha de buscar “més complicitats” per tirar endavant els seus projectes.

Ho remarca després del plenari de la setmana passada que va tombar inversions promogudes pel govern: “Que en un ple no s’hagin aprovat determinats punts no significa que tot vagi malament. Puntualment no hem arribat a acords, ho lamentem perquè són projectes que es retarden”. I apel·la a “la responsabilitat de totes les forces polítiques” per no bloquejar la gestió del consistori.

Aguilar Cunill apel·la a la “responsabilitat” de tots els partits per no bloquejar la gestió municipal

En el decurs de l’entrevista, Aguilar Cunill comenta algunes de les iniciatives en marxa o en projecte de les moltes àrees que són de la seva responsabilitat: Serveis Socials, Feminisme, Benestar Animal i Centres cívics.

També aborda el tancament de l’hotel d’entitats a finals del 2019 i el fet de “repensar” l’ús d’aquest  equipament situat damunt del Palau de Congressos per reforçar altres necessitats o donar resposta a nonves polítiques. La regidora creu les entitats que estaven allí ubicades poden estar millor repartides per diferents espais de la ciutat (inclosos els centres cívics) que els donin més “visibilitat”.

Aquí podeu escoltar i veure sencer el programa amb l’entrevista i la tertúlia posterior amb els periodistes Jaume Garcia i Dídac Montoliu.

 

 

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here