13.5 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 11, 2024

Laia Estrada: “El govern de Tarragona va molt desbordat”

Laia Estrada, al ‘Tribuna Tarragona’. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

Tornarien a votar la investidura de Pau Ricomà com a alcalde perquè “era imprescindible el canvi”, però constaten que, nou mesos després, “costa de veure” aquest canvi en les polítiques municipals. Les regidores de la CUP a l’ajuntament de Tarragona veuen el govern de la ciutat “desbordadíssim” per la falta d’efectius i perquè alguns dels seus components “no tenen experiència prèvia en tasques municipals ni al món associatiu”.

La CUP diu que “costa de veure” el canvi a la gestió de l’alcalde Ricomà

Aquest és el panorama que dibuixa Laia Estrada, portaveu de la CUP, a l’entrevista d’aquesta setmana al programa ‘Tribuna Tarragona’, que coproduïm Ràdio Ciutat i FET a TARRAGONA. “Volem ser unes aliades del canvi que necessita la ciutat, però sempre que es respectin els acords polítics assolits” amb el govern de coalició d’Esquerra i els comuns”. I Estrada ja avisa que no faran cap nou pas per negociar una possible entrada de la CUP al govern municipal.

Les cupaires valoren amb llums i ombres el compliment dels acords de la investidura i dels pressupostos de 2020. Alguns van prou bé com l’auditoria dels pisos buits, l’estudi sobre el servei de la brossa i un paquet d’inversions a escoles. Altres temes, però, no avancen: l’estudi de la qualitat de l’aire o l’estudi del valor paisatgístic de La Budellera, entre d’altres.

Les cupaires demanaran un ple monogràfic sobre el POUM

Al llarg de l’entrevista, Estrada reivindica el paper de la CUP per aconseguir que es convoqui un ple monogràfic sobre la relació amb la petroquímica després de l’explosió del 14 de gener. En aquest plenari, les regidores cupaires reclamaran explicacions al govern municipal el compliment dels acords assumits en una declaració institucional, i impulsaran un debat de futur sobre el model econòmic al Camp de Tarragona.

En l’àmbit de l’urbanisme, Laia Estrada anuncia que demanaran un altre ple monogràfic per discutir sobre el POUM (Pla d’Ordenació Urbana Municipal) perquè consideren que la gestió d’Esquerra i En Comú Podem en aquest àmbit és “poc valenta” i incoherent amb el que deien el mandat anterior, quan compartien els escons de l’oposició.

Aquí podeu veure i escoltar l’entrevista i la posterior tertúlia amb els periodistes Sara Sans (La Vanguardia) i Octavi Saumell (Diari de Tarragona):

https://rctgn.cat/laia-estrada-demanarem-un-ple-monografic-sobre-el-poum/

 

 

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here