29.7 C
Província de Tarragona
Dimecres, agost 10, 2022

Ajuda’ns a consolidar el ‘Fet’: fes-te’n subscriptor/a

Dues infermeres de la UCI de Joan XXIII en un avanç de la imatge de la portada del número 41 del FET. Foto: David Oliete.

Al FET a TARRAGONA engeguem una campanya per sumar nous subscriptors i subscriptores a la nostra comunitat. Ara que surt al carrer el número 41 de la revista, et demanem suport per consolidar el nostre periodisme cuinat a foc lent, amb una clara vocació per la fotografia, el disseny i la qualitat de les històries.

El número 41 és un monogràfic sobre l’impacte de la pandèmia a Tarragona amb el relat i el testimoni de 40 persones d’àmbits molt diferents. La imatge que obre aquest article és un avanç de la portada d’aquesta revista tan especial que es començarà a distribuir entre els subscriptors a partir d’aquest dimarts 19 de maig.

Encetem una campanya per sumar nous subscriptors a la revista

Com ens pots ajudar?

1.- Si només llegeixes els articles en format digital com aquest, que distribuïm gratuïtament a la xarxa, et pots fer SUBSCRIPTOR DE LA REVISTA per només 30€ l’any. Només cal que cliquis aquí i de seguida te la portarem a casa: https://www.fetatarragona.cat/subscripcions/

 

2.- Si ja ets un dels més de 660 subscriptors/res del FET, pots REGALAR UNA SUBSCRIPCIÓ a un familar o un amic / amiga perquè pugui gaudir dels continguts de la revista. Només cal que ens facilitis les dades de la persona que rebrà el regal enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

El número 41 del ‘Fet’ és una edició especial que surt al carrer aquest dimarts19 de maig

Quin regal us oferim?

En els dos casos, els nous subscriptors rebran d’obsequi dos exemplars de números recents del FET i amb temàtica molt vinculada a l’actualitat de la crisi sanitària.

El número 38 amb el dossier ‘La salut és el que importa’.

El número 39 amb el dossier ‘Gent amb valors’.

Ajuda’ns a consolidar el FET, una mitjà de comunicació que va molt més enllà de la publicació de la revista i dels articles en digital. Com deia l’escriptor Joan Cavallé en un magnífic article, també volem invitar a la reflexió, promoure els grans temes de debat de la ciutat i el territori i, molt especialment, FER AUGMENTAR L’AUTOESTIMA DELS TARRAGONINS.

T’hi apuntes? 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here