24.1 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 11, 2024

Un nou temps, al ‘Fet’ 41

Portada del número 41 de la revista ‘Fet a Tarragona’. Foto: David Oliete.

L’Angi i la Laia, dues infermeres de la Unitat de Cures Intensives de Joan XXIII, se saluden amb un toc de colzes a la foto de la coberta de la revista que ja podeu veure aquí, encapçalant aquest article. Aquesta salutació –sense abraçades ni petons– simbolitza el nou temps que, de manera sobtada, ens ha tocat viure els últims dos mesos, amb el distanciament social com a premissa de capçalera.

Els seus somriures de complicitat, que les mascaretes no poden ni volen amagar, revelen la fortalesa física i mental d’uns professionals sanitaris que estan esgotats després de donar-ho tot per frenar el coronavirus. L’escena l’ha captat David Oliete a la zona zero, l’espai de Tarragona que ha viscut més en primera línia l’impacte mortal de la Covid-19.

Qui ens havia de dir, la mateixa setmana de la presentació del número 40 del FET, que de cop i volta hauríem de canviar tots els plans i que el número 41 el prepararíem des de casa, confinats, i amb uns altres continguts. Un monogràfic especial amb les històries d’una quarentena de tarragonins i tarragonines en temps de pandèmia.

Com afirmava en un altre article, aquesta ha estat la revista més complexa d’elaborar, en un context d’incertesa i angoixa per l’emergència sanitària. I malgrat els dubtes i les dificultats, hem decidit sortir al carrer en format paper, com sempre, portant la revista als nostres subscriptors i als punts de venda.

Aquesta vegada, però, no farem el tradicional acte de presentació en públic del FET. La publicació ja s’ha distribuït entre els subscriptors. I si no n’ets, de subscriptor/a, la pots trobar a Llibreria La Capona, Llibreria Adserà i Quiosc El Miracle.

Campanya per sumar nous subscriptors a la comunitat que ja formen 670 persones

Si ens vols ajudar a consolidar el periodisme de qualitat i cuinat a foc lent que preparem des de fa més de sis anys, aprofita la promoció que tenim en marxa:

 

1.- Si només llegeixes els articles en format digital com aquest, que distribuïm gratuïtament a la xarxa, et pots fer SUBSCRIPTOR/A DE LA REVISTA per només 30€ l’any. Només cal que cliquis aquí i de seguida te la portarem a casa: https://www.fetatarragona.cat/subscripcions/

 

2.- Si ja ets un dels més de 660 subscriptors/res del FET, pots REGALAR UNA SUBSCRIPCIÓ a un familar o un amic / amiga perquè pugui gaudir dels continguts de la revista. Només cal que ens facilitis les dades de la persona que rebrà el regal enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

Quin regal us oferim?

En els dos casos, els nous subscriptors rebran d’obsequi dos exemplars de números recents del FET i amb temàtica molt vinculada a l’actualitat de la crisi sanitària.

El número 38 amb el dossier ‘La salut és el que importa’.

El número 39 amb el dossier ‘Gent amb valors’.

Ajuda’ns a consolidar el FET, una mitjà de comunicació que va molt més enllà de la publicació de la revista i dels articles en digital. Com deia l’escriptor Joan Cavallé en un magnífic article, també volem invitar a la reflexió, promoure els grans temes de debat de la ciutat i el territori i, molt especialment, FER AUGMENTAR L’AUTOESTIMA DELS TARRAGONINS.

T’hi apuntes? 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here