Advertisement Advertisement Advertisement
25.3 C
Província de Tarragona
Dijous, maig 19, 2022

Mig segle amb articles per a nadons

Claustre Vallés i Clara Medina, a la botiga d’articles per a nadons que està a punt de celebrar mig segle de vida. Foto: David Oliete.

L’1 de juliol Puericultura Vallès fa cinquanta anys. “Els meus pares van obrir la botiga el 1970 i, des de llavors, n’hem vistes de tots colors”, assegura Claustre Vallès, actual propietària de l’establiment, “però com això d’ara… No havíem viscut mai res semblant”, reconeix. El decret d’estat d’alarma va comportar el tancament de la seva botiga d’articles per a nadons, situada a la cantonada del carrer Ixart amb l’avinguda Estanislau Figueras, i l’inici d’una reinvenció que preveu definitiva.

Puericultura Vallès celebra 50 anys després del tancament obligat de la botiga durant dos mesos

Al capdavant de la botiga hi són mare i filla, Claustre Vallès i Clara Medina, totes dues autònomes, i tenen un treballador contractat. “A ell li hem hagut d’aplicar un ERTO”, lamenten, alhora que critiquen les poques ajudes a què poden accedir, però agraeixen el fet que hi hagi distribuïdors que els han ajornat els pagaments. “I nosaltres ens hem hagut d’adaptar a la nova situació, tenint en compte que els bebès continuen arribant al món tot i la pandèmia”.

Així, i malgrat que el seu negoci no es considera essencial, no s’han aturat. “Hem fet aquelles coses que vas ajornant quan tens obert, com ara pintar, renovar la pàgina web o ser  més actius a les xarxes socials, i alhora hem sumat més serveis als que ja oferíem”, detallen. Als clients que tenien encàrrecs fets, els han portat els productes a domicili, “sempre seguint totes les mesures de precaució, amb mascareta i guants i sense entrar a les cases”, insisteixen.

(…)

Aquest és un fragment de l’article que publiquem íntegrament al número 41 del FET a TARRAGONA. La Claustre i la Clara són dues de la quarantena de protagonistes de la ciutat que apareixen a la revista explicant les seves experiències motivades per la pandèmia del coronavirus.

La publicació la pots trobar a Llibreria La Capona, Llibreria Adserà i Quiosc El Miracle, però ara tenim en marxa una campanya per sumar nous subscriptors al FET amb dues modalitats:

 

1.- Si només llegeixes els articles en format digital com aquest, que distribuïm gratuïtament a la xarxa, et pots fer SUBSCRIPTOR/A DE LA REVISTA per només 30€ l’any. Només cal que cliquis aquí i de seguida te la portarem a casa: https://www.fetatarragona.cat/subscripcions/

 

2.- Si ja ets un dels 670 subscriptors/res del FET, pots REGALAR UNA SUBSCRIPCIÓ a un familar o un amic / amiga perquè pugui gaudir dels continguts de la revista. Només cal que ens facilitis les dades de la persona que rebrà el regal enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

La promoció inclou un regal de bon periodisme: els nous subscriptors rebran d’obsequi dos exemplars de números recents del FET i amb temàtica molt vinculada a l’actualitat de la crisi sanitària.

El número 38 amb el dossier ‘La salut és el que importa’.

El número 39 amb el dossier ‘Gent amb valors’.

Laia Poblado
Laia Poblado
Comunicadora audiovisual
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here