20.6 C
Província de Tarragona
Dilluns, juny 17, 2024

Dones en primera línia de la covid a Tarragona

Professionals sanitàries a l’interior d’un box de la Unitat de Cures Intensives de l’hsopital de Santa Tecla. Foto: David Oliete.

Les dones en primera línia de lluita contra la Covid-19, sense buscar-ho explícitament, són les principals  protagonistes de la revista especial FET a TARRAGONA que sortirà al carrer aquest dimarts 9 de març, l’endemà del Dia Internacional de la Dona. Són d’aquí, viuen entre nosaltres, i compten amb un ampli bagatge professional i una immensa generositat i implicació que han posat al servei de la societat en temps difícils:

Dones a les unitats de cures intensives;

dones als serveis d’urgències;

dones al capdavant de les plantes d’hospitalització;

dones als laboratoris que analitzen les proves PCR;

dones dirigint centres d’atenció primària;

dones coordinant les tasques d’infermeria;

dones coordinant l’atenció a domicilis;

dones netejant habitacions i quiròfans;

dones combatent la solitud de la gent gran…

Un any de pandèmia. Un any treballant sense treva. Al sistema públic de salut i a les entitats socials, les dones són al capdavant, en primera línia. I per això, us convidem a conèixer-les al número 46 del FET.

El ‘Fet’ 46 és un nou reconeixement a les professionals sanitàries que porten un any de feina sense treva

La doctora Vanessa Blázquez és una de les que simbolitza aquesta implicació de les dones en la lluita contra la Covid-19. Però no n’és l’única: a la revista trobareu el testimoni de Fernanda Bodí, Rosalía Cepero, Sílvia Flores, Mercè Borràs, Ana Martín, Maria Gelonch, Rocío Solís, Sílvia Arroyo i Sílvia Nogués, entre d’altres, gràcies a la feina dels periodistes Sara Sans, Esteve Giralt, David Oliete i Toni Cabanillas.

Et convidem a gaudir dels continguts el FET 46. I si no ens coneixes, et convidem a descobrir el periodisme de Tarragona elaborat amb calma i rigor, a foc lent.

Et convidem a fer-te subscriptor/a del FET.

Aprofita ara l’oportunitat. Són només 30€ tot l’any. Et portarem a casa la revista 46 i, de regal, la revista 40 dedicada a l’hospital de Santa Tecla ‘ocult’, publicat abans de la pandèmia. I ja et podràs apuntar a les activitats culturals exclusives que preparem per a les pròximes setmanes.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here