11.6 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 21, 2024

Ricomà demana als comuns que no abandonin “el govern del canvi”

Pau Ricomà, en l’entrevista d’aquest dilluns al programa ‘Tarragona 100×100’. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

El govern municipal de Tarragona s’ampliarà de manera immediata, amb l’entrada dels tres regidors de Junts i les dues conselleres de la CUP. L’alcalde Pau Ricomà ha assegurat aquest dilluns que “les reunions estan molt avançades” i que les dues formacions aposten per integra-se en el govern local.

Ricomà ha aprofitat una entrevista al programa ‘Tarragona 100×100’ de Ràdio Ciutat de Tarragona per demanar als seus socis actuals (En Comú Podem) que no marxin ara: “No entendria que aquells que més s’han compromés amb el canvi se’n vagin quan és possible una majoria aritmètica al plenari”.

L’alcalde ha tancat l’acord amb Junts i la CUP i confia en assolir “molt aviat” la majoria

L’alcalde demana a Carla Aguilar-Cunill i a Hermán Pinedo poder parlar amb la direcció nacional d’aquest espai polític perquè “fa l’efecte” -diu- que el veto ve de més amunt, després de les eleccions del 14-F. “Els volem dins -assegura- i no veig cap gir a la dreta perquè el govern seguirà el programa aprovat en el seu moment per Esquerra i els comuns”.

Ricomà recorda que els tres regidors de l’espai post convergent són “independents”, perquè no dpenen orgànicament de Junts per Catalunya. “Això és un altre motiu perquè ECP entengui que fem una aposta local per la regeneració i transformació de Tarragona. Han contribuït a “canviar la inèrcia d’una ciutat que estava paralitzada” i ara seria lògic que continuïn.

“Els volem dins, perquè estan compromesos amb el canvi”, diu Ricomà en referència a En Comú Podem

No hi ha ultimàtum ni dates marcades al calendari, però creu que l’acord definitiu amb Junts i la CUP es produirà “molt aviat”. Només depen de la decisió que prengui ECP. I és que l’alcalde vol afrontar la segona part del mandat amb una majoria de 14 escons sobre 27 i, si no és possible, amb més mans que permetin agilitzar la gestió municipal en el tram 2021-2023.

A l’entrevista, Pau Ricomà ha parlat també del projecte de tramvia, de les properes accions per la problemàtica de les mercaderies ferroviàries, de l’entrada en funcionament dels consells de disticte i d’altres qüestions d’actualitat.

Aquí podeu recuperar-la íntegrament:

Ricomà: “El govern s’ampliarà de manera immediata”

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here