Advertisement
12 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 2, 2023

Nadal: “No entrar al govern facilita l’estabilitat de Ricomà”

Dídac Nadal a Ràdio Ciutat de Tarragona.

“La nostra decisió de no entrar al govern de la ciutat facilita l’estabilitat i evita tensions. No s’ha trencat res i no desgastarem el govern de l’alcalde Ricomà”. Són paraules de Dídac Nadal, portaveu de Junts per Tarragona, aquest dimecres en una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona. Un Nadal “trist” -reconeix- perquè “els partits s’imposen a les persones” i perquè “hauria estat un orgull gestionar algunes àrees des de l’equip de govern municipal”.

“Trist perquè els partits s’imposen a les persones”, reconeix el portaveu de Junts per Tarragona

El portaveu parla d’una “suma de factors” per explicar la seva decisió després de setmanes de negociacions amb Esquerra, però també deixa clar que ha acabat fart del “soroll constant” procedent d’En Comú Podem que els ha tractat de “perversos”. “El nostre prestigi no podia estar pendent de l’assemblea d’un altre partit”, afirma.

Passada aquesta pàgina polèmica, Nadal diu que les altres dues regidores (Cristina Guzmán i Elvira Vidal) i ell mateix seguiran “fent tasques” de col·laboració amb el govern. Des de l’empresa de Mercats, però també en àmbits de viles florides, medi ambient, ocupació i llars de jubilats. “El nostre compromís està intacte”.

Sense cap partit al darrere, Nadal diu que no ha decidit si es presentarà el 2023

En clau interna, Nadal -que es va donar de baixa del PdeCAT– haurà de decidir si es presenta a les eleccions municipals del 2023 i amb quines sigles ho fa, perquè Junts per Catalunya a Tarragona considera que no compta amb grup municipal. Diu que no ha pres cap decisió i que hi està reflexionant, i assumeix que necessitarà l’estructura d’un partit si vol tornar a passar per les urnes.

A l’entrevista, com a president de l’empresa municipal de Mercats, parla del futur mercat de pagès a la plaça dels Carros i de la nova pèrgola que s’instal·larà després de l’estiu a Cordini.

Aquí podeu recuperar-la íntegra:

 

Nadal: “No entrar al govern aporta estabilitat a la política tarragonina”

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here