14.9 C
Província de Tarragona
Dijous, novembre 30, 2023

La denúncia d’un subscriptor del ‘FET’ que va en cadira de rodes

Fotos de Josep Lluís Gras Alcalde.

El subscriptor del FET a TARRAGONA, Josep-Lluís Gras, denuncia a través de les xarxes socials la impossibilitat d’accedir al teatre romà si es va amb una cadira de rodes elèctrica. Gras, que està apuntat a la visita guiada al monument que organitzem des del FET per aquest dimarts 15 de juny, s’hi ha apropat aquest diumenge per veure com està l’accés i ha criticat la situació amb aquest escrit i diverses imatges publicades a Facebook:

 

“Aquest accés es pot realitzar des de la tribuneta que hi ha per veure el teatre, on hi ha un llarg faristol explicatiu del monument, per una estreta vorera flanquejada, per un costat, pel mur que tanca el teatre i per un altre, pel mur format pels vehicles aparcats. Aquesta vorera, amb la cadira, a poc a poc, amb certa dificultat, podria servir per entrar, però… avui hi havia un carro d’un centre comercial lligat amb una cadena que impedeix el pas, no tan sols a cadires, sinó també als vianants”.

 

 

“Un altre accés fóra a través de la calçada de circulació, passant entre els cotxes aparcats, si és que hi ha prou espai entre els cotxes per fer-ho. Amb tot, amb cadira elèctrica no pot accedir-se per l’alçada de la vorera. Així doncs, hauré de declinar la invitació de gaudir d’una visita guiada del Teatre”.

 

“Una altra qüestió: el faristol explicatiu del monument impedeix, des d’una cadira, veure el conjunt en la seva totalitat. No hi ha un espai que permeti veure’l. En fi, 20 anys i escaig de Tarragona Patrimoni de la Humanitat“.

 

Des del FET compartim la denúncia de l’amic subscriptor de la revista  per la “deixadesa municipal”. En ocasions anteriors, el propi Josep Lluís ha vist com tenia moltes dificultats o li era del tot impossible accedir en cadira de rodes elèctrica a altres monuments de la ciutat. Lamentem que aquest fet li impedeixi compartir amb altres amics del FET aquesta activitat cultural i patrimonial.

 

La directora del MNAT Mònica Borrell, a requeriment del FET, havia explicat prèviament a la comprovació de Josep Lluís Gras que “lamentablement” no pot garantir l’accés al recinte per l’absència d’una vorera amb garanties al carrer de Sant Magí.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. […] “Em vaig posar molt content quan em van dir que havien portat una rampa mòbil per solucionar el problema”, diu ell, però refreda l’emoció perquè la rampa és de la Brigada i s’ha de demanar amb antelació. Una victòria -a mitges- de la seva insistència. Una altra cèlebre reivindicació del Josep-Lluís que va fer bullir les xarxes va aparèixer en no poder accedir a un altre acte del ‘FET, aquest al Teatre Romà, per culpa d’un carro de la compra lligat del carrer Sant Magí. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here