15.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, desembre 7, 2021

El Palau d’Esports Catalunya, tres anys després

Aspecte del Palau d’Esports Catalunya com a centre de vacunació. Foto: Ricard Lahoz.

Alejandro Fernàndez i Carles Castillo fent cua per vacunar-se el mateix dia i a la mateixa hora. Els diputats del PP i ERC al Parlament coincideixen, amb pocs metres de diferència, en una acció que milers de persones estan realitzant des de fa setmanes al Palau d’Esports Catalunya.

Coincidint amb el tercer aniversari de la inauguració presidida per Quim Torra i Josep Fèlix Ballesteros (20 de juny de 2018), l’equipament emblemàtic de l’Anella Mediterrània ha trobat el seu sentit i ha donat capitalitat -sanitària- a Tarragona.

“L’equipament ha trobat una finalitat i exerceix de capitalitat sanitària”

Tot i la distància ideològica en gairebé tots els assumptes, Fernàndez i Castillo coincidiran en què el sistema de vacunació dissenyat pel departament de Salut de la Generalitat funciona amb una nota excel·lent i que és molt ben valorat per la ciutadania. Som a prop de les 100.000 dosis administrades!

No conec ningú que hagi criticat el dispositiu. El sistema de cita prèvia, la ubicació del centre de vacunació, l’espai disponible per aparcar, l’agilitat en l’arribada i accés al Palau, el tracte del personal administratiu i sanitari, el condicionament global de l’espai… Tot funciona com un rellotge de precisió. Èxit rotund.

“No conec ningú que critiqui la campanya de vacunació. l’èxit és rotund”

La pandèmia, curiosament, ha donat una utilitat a l’equipament esportiu. Milers de persones de Tarragona ciutat i de les localitats de l’entorn hauran vist o veuran per primera vegada una instal·lació que ha costat més de 18 milions d’euros al govern de Catalunya.

Després del fiasco dels Jocs i de les negociacions entre Ajuntament i Generalitat per gestionar el Palau, la campanya de vacunació ha resultat un bàlsam. Un doble bàlsam: la vacuna és la millor eina per combatre la Covid-19 i, alhora, ens ha fet descobrir una ‘joia’ que hauria de tenir -per fi- una utilitat esportiva quan s’acabi el #Joemvacuno.

 

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here