Advertisement Advertisement
15.6 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 2, 2023

Moment clau per insuflar vida comercial a Tarragona

Presentació de les activitats pel cap de setmana del 22 i 23 d’octubre. Foto: Manel R. Granell.

No recordo una aposta per la dinamització comercial de Tarragona com la que es prepara per aquest divendres i dissabte, coincidint amb l’arrencada dels Bons. Espectacles de carrer itinerants, propostes de música i teatre de petit format, contes, inflables, tallers gastronòmics, la posada en marxa del trenet… i molt important: la Rambla Nova i el carrer Unió sense cotxes divendres a la tarda i tot el dissabte, i el carrer Apodaca dissabte al matí, coincidint amb el Mercat de la Pagesia.

“No recordo una aposta com la que es prepara per aquest cap de setmana”

En tota aquesta moguda, mai vista, s’hi impliquen la biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta; companyies teatrals com Toc de Gresca, La Baldufa i Genovesa; l’àrea de Mobilitat; Creu Roja; Fundació Topromi; i especialment, Mercats de Tarragona. L’empresa municipal tira del carro amb recursos, idees i empenta per capgirar d’una vegada la tendència depressiva del comerç local i despertar-lo d’una certa resignació.

“La suma dels Bons Comerç, activitats de carrer i zones de vianants resulta un fort estímul”

La confluència de la conselleria de Comerç i Mercats de Tarragona en un únic responsable polític, Dídac Nadal, segur que ajuda a entendre aquesta aposta inèdita i contundent que busca l’objectiu de dinamitzar alhora botiguers i consumidors. La suma dels Bons Comerç, activitats de carrer i zones exclusives de vianants resulta un fort estímul al qual ara ha de respondre la ciutadania.

Paper fonamental de l’empresa de Mercats: aporta recursos, idees i empenta

Es busca revitalitzar un sector molt afectat per la crisi de la pandèmia i es busca incentivar una ciutat més amable, més verda i més sostenible. Aquest proper cap de setmana tenim una primera experiència que posarà tothom a prova. La institució municipal posa les eines i ara busca la complicitat dels comerciants i d’uns clients que confia en recuperar.

El tret de sortida per gastar els Bons Comerç Tarragona no es pot quedar només en un parell de dies d’activitats i promocions. Tant de bo aquest sigui el punt d’inflexió per insuflar vida comercial a Tarragona.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here