24.5 C
Província de Tarragona
Dimecres, juliol 17, 2024

Sans: “Estic convençuda que s’aprovaran els pressupostos municipals”

La diputada d’ERC al Parlament, Raquel Sans. Foto: Ràdio Ciutat.

L’aprovació -o no- dels pressupostos del 2022 a l’Ajuntament de Tarragona segueix sent un tema candent i, en paraules de Raquel Sans, “es tracta de prioritzar els interessos de la ciutat”. Ho ha dit en una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona, en què la diputada al Parlament per Esquerra Republicana ha reivindicat la importància d’uns comptes aprovats per “millorar la situació de la ciutadania” i ha fiat els pressupostos als avenços en la negociació entre el govern municipal i En Comú Podem.

Sans atribueix l’aprovació dels pressupostos a “un exercici de responsabilitat” d’En Comú podem

La diputada es mostra “convençuda” que els comptes acabaran arribant: “Veient que s’accepten la major part de les propostes [d’En Comú Podem] i que els pressupostos poden incorporar aquest accent social que demanen els Comuns, entenc que s’acabaran aprovant perquè no s’entendria una altra cosa”. Sans remarca la “necessitat” de la ciutat per tirar endavant els seus projectes més importants: el gimnàs de Sant Pere i Sant Pau, la urbanització del Miracle, etc.

Sobre el tancament de l’antiga presó de l’Avinguda Argentina, Sans confirma que “s’està negociant” la posada en marxa del nou Centre Penitenciari Obert, mentre que per a la instal·lació del Fòrum Judicial a la Tabacalera aposta per la negociació amb la Conselleria de Justícia mentre reivindica la integració dels jutjats de la ciutat en un mateix espai. La diputada lamenta, així mateix, l’endarreriment en l’activació de la Ciutat de Repòs i Vacances i ho atribueix a les dificultats burocràtiques.

La diputada reivindica les millores dels pressupostos de la generalitat per tarragona

Parlant dels pressupostos de la Generalitat -que van entrar en vigor l’1 de gener- la diputada d’ERC remarca “tots els increments en l’atenció primària i en reforçar el personal sanitari” i que tindran incidència a les comarques tarragonines, entre d’altres, amb la construcció del nou Hospital Joan XXIII. “La prioritat sanitària l’han de decidir els professionals de la salut”, responia Sans davant la possibilitat d’habilitar un nou servei d’emergències a l’atenció primària, desaparegut arran de la crisi econòmica, però “també tenim un espai on s’atén 24 hores, que és el Joan XXIII; parlem de recursos públics i d’eficiència.”

Sobre les informacions que han sortit aquests darrers dies que indiquen l’existència d’unes jubilacions d’extreballadors del Parlament de Catalunya, Sans creu que és “un escàndol i una situació que no s’hauria de produir”, assumeix la part de responsabilitat d’ERC i per això en demana disculpes: “No estem parlant de drets, estem parlant de privilegis d’una part de la ciutadania”.

Pots recuperar l’entrevista íntegra aquí:

Sans: “Estic conveçuda que ECP farà un exercici de responsabilitat”

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here