14.6 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 22, 2024

El rellançament del port nàutic i esportiu, ara sí

Ara fa poc més de 25 anys de les instal·lacions del Reial Club Nàutic de Tarragona i el port esportiu. Foto: David Oliete.

El proper 1 de març Ramon Miralles començarà a treballar com a nou director general de Nàutic Tarragona S.A. i del Reial Club Nàutic de Tarragona. S’enceta així una nova etapa, un cop renovada en dotze anys la concessió de la gestió del port nàutic i esportiu fins al 2036.

A partir del projecte bàsic, caldrà desenvolupar-ne un d’executiu que entrarà en el detall de les inversions i reformes que cal fer a les instal·lacions. De moment ja s’hi han fet petites intervencions als pantalans que s’havien deteriorat i en les connexions d’aigua electricitat per donar serveis als amarristes.

El nou director general vol impulsar la zona comercial i ampliar aparcament

Miralles explica en una entrevista d’aquesta setmana a Ràdio Ciutat de Tarragona que en els propers anys s’ha de “desenvolupar una segona i tercera fase del projecte per impulsar la zona comercial, millorar l’accés de la planta a l’alçada de carrer fins a la planta baixa i ampliar l’espai d’aparcament“.

La filosofia del nou responsable del port esportiu és “millorar la qualitat de l’actual oferta comercial, amb restauració per a un públic familiar, afegint-hi establiments que donin servei al món nàutic i defugint els locals d’oci nocturn”. Calcula almenys un parell d’anys per executar aquesta transformació.

ramon miralles aposta per restauració i locals vinculats a la nàutica

Miralles, que ve de dirigir el Club Reus Monterols de tenis, destaca la “ubicació magnífica” de les instal·lacions en una ciutat com Tarragona. La remodelació “espectacular” que s’abordarà aviat creu que pot deixar al Nàutic com “el club de referència a la zona”.

Inaugurat el mes de juny del 1996, fa 25 anys, el model de port esportiu d’aleshores -basat en bars i discoteques- es considera superat. Actualment hi ha poc més d’una desena de locals oberts, entre bars, restaurants, empreses de lleure i busseig. L’ampliació de la concessió, que s’acabava el 2024, obre l’etapa de rellançament -ara sí- que dirigirà Ramon Miralles a partir de la setmana que ve.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here