10.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

El tarragoní que triomfa al ‘Sálvame’

Josep Ferré, durant l’entrevista amb el FET. Foto: Marc Colilla.

Lydia Lozano, María Patiño, Kiko Hernández, María Teresa Campos, Terelu Campos, Belén Esteban, Tamara Falcó, Pilar Eyre, Anabel Pantoja, Risto Mejide, Pepe Navarro… Aquests són només alguns dels personatges que l’actor tarragoní Josep Ferré ha encarnat des del gener del 2021, quan es va convertir en una cara habitual al programa Sálvame de Telecinco.

josep ferré fa paròdia dels personatges de la premsa del cor

Una oportunitat de feina que li va arribar gràcies a les xarxes socials. “Per a mi, Instagram és una eina de treball”, indica Ferré, que té un perfil que suma més de 114.000 seguidors. I un vídeo en què imitava la periodista i escriptora Pilar Eyre va posar en marxa l’engranatge. Ella el va veure, el van convidar a participar en el programa especial de Cap d’Any i, pocs dies després, li van proposar una col·laboració per fer paròdies un cop per setmana.

L’actor deixa clar que la interpretació és una “feina complicada”, i s’allunya de les crítiques que pugui rebre el programa de televisió en què treballa pel tractament que s’hi fa de l’actualitat del cor. “Jo agafo el que em trobo pel camí, sempre que hi pugui aportar rigorositat i dignitat”, assegura. “Estic agraït al programa, no tinc prejudicis”, continua, “i l’únic que intento és mantenir-me sempre dins de l’humor, sense anar més enllà”.

l’actor va començar als 16 anys al grup escènic atenea

Josep Ferré parla amb el FET al pla de la Seu, aprofitant un dels dies que ve de visita a Tarragona. Aquí va començar la seva passió pel teatre: als 16 anys i a través del Grup Escènic Atenea.

El reportatge íntegre el podeu llegir al número 52 de la revista FET a TARRAGONA. La revista la podeu trobar a Llibreria Adserà, Llibreria La Capona i Quiosc El Miracle (Via Augusta, 8).

Aquest i la resta de continguts els podem elaborar gràcies al suport de més de 700 subscriptors. Per això et convidem a sumar-te a aquesta comunitat d’amics lectors per només 35€ l’any

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

I si ja n’ets subscriptor/a, fes un regal a un amic o familiar a través del mateix enllaç indicant les dades de la persona a qui fas l’obsequi.

Un regal de bon periodisme i fotografia que dura tot l’any. Tres premis recents avalen la nostra feina.

 

Laia Poblado
Laia Poblado
Comunicadora audiovisual
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here