19 C
Província de Tarragona
Dimarts, maig 28, 2024

El mes i mig més intens de Tarragona

El Cós del Bou acull els actes de Sant Roc. Foto: Joan Adserà.

Sant Roc i Sant Magí obren el mes i mig més intens de Tarragona. Al davant tenim les 7 setmanes, els 50 dies on la ciutat se sent més orgullosa de sí mateixa. Els dos anys llargs de pandèmia i restriccions fan que aquest any aquest període encara sigui més especial.

Sant Roc i Sant Magí obren el camí a una Santa Tecla més extraordinària que mai, única i irrepetible per celebrar els 700 anys de l’arribada de la relíquia. I en acabar, sense treva, aquests 50 dies culminaran amb la màxima expressió del món casteller: el Concurs.

“tenim al davant els 50 dies amb més orgull tarragoní”

Són dies i setmanes per recuperar places i carrers, per retrobar-nos i expressar-nos amb la nostra identitat tarragonina. Temps de tradicions i cultura popular. Un mes i mig intens que ara també acull una expressió genuïna de cultura contemporània.

A les cites tradicionals, afegim la del FITT (Festival Internacional de Teatre de Tarragona) reubicat des de fa dues edicions en els primers dies de setembre, inaugurant la temporada d’arts escèniques i situant la ciutat en el mapa cultural del país.

“no desaprofitem l’ocasió per mostrar la nostra identitat arreu”

Som doncs davant del moment més màgic de l’any, davant de la millor oportunitat per mostrar-nos a Catalunya i al món tal com som, amb el nostre potencial en tots els àmbits de la cultura i amb la nostra identitat mediterrània. Així que no la desaprofitem i gaudim com mai d’aquest mes i mig que ens portarà fins al 2 d’octubre.

El carrer Portalet, engalanat. Foto: Ricard Lahoz.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here