23.1 C
Província de Tarragona
Dilluns, juny 10, 2024

19 de setembre: els infants i la Festa

Sis dels infants protagonistes de la revista FET a TARRAGONA per la seva vinculació a la Festa Major. Foto: David Oliete.

Orgull, honor, oportunitats, pertinença, responsabilitat: això és el que senten els més petits que surten cada 19 de setembre al carrer. Al FET ens preguntem com viuen els infants la Festa Major i el resultat és el que teniu a les mans: un contingut excepcional per a una revista excepcional.

El projecte “Santa Tecla: del cor a la festa” neix amb la voluntat de posar en valor el llegat de la nostra Festa Major a través dels seus protagonistes més joves. Amb aquest projecte de David Oliete, Marc Colilla i qui signa aquest article volem preservar i divulgar les arrels de la celebració tarragonina i aquest futur ple d’esperança.

els més petits expressen els seus sentiments per santa tecla

Setanta infants i adolescents, d’entre 5 i 17 anys i de vint-i-una entitats diferents, han passat per davant de les nostres càmeres, han volgut tenir una llarga conversa amb naltros i ens han demostrat el sentiment i l’amor que tenen per una festa que aviat serà més seva que nostra.

El projecte és, per ara, incomplet. Aquesta primera part és el que nodreix allò que llegireu i que veureu a continuació, un seguit de protagonistes i el caràcter genuí i innocent imprès a les seves fotos. La segona part consistirà a documentar-los: recuperarem aquests testimonis d’aquí a uns quants anys.

són protagonistes del projecte ‘del cor a la festa’

Com diu un d’aquests savis teclers, hem gaudit d’allò més preparant-ho, però ara el torn és vostre —lectors, lectores— i esperem que us ho passeu tan bé com naltros. El futur de Santa Tecla no podria estar en millors mans que les seves.

A les vint-i-una pàgines de la revista FET a TARRAGONA que segueixen aquesta introducció trobareu una infinitat de maneres de viure les festes de Santa Tecla.

Si voleu gaudir d’aquest reportatge i d’altres continguts tarragonins, us convidem a fer-vos-en subscriptor/a del FET durant un any i per només 35 euros. Perquè el periodisme rigorós i de qualitat necessita el vostre suport.

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

Portada del número 55 de la revista ‘Fet a Tarragona’. Autor: David Oliete.

 

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here