Advertisement Advertisement
20.8 C
Província de Tarragona
Diumenge, setembre 24, 2023

L’estrena dels Titans

Són la gran novetat del Seguici de Tarragona d’aquest 2022. Després de moltes setmanes d’assajos i de mesos d’estudi i recerca buscant documentació sobre la música, el ball i el vestuari, aquesta Santa Tecla s’han estrenat a la Cercavila i a l’anada i tornada d’Ofici. Llàstima que els forts aiguats han obligat a suspendre la Professó.

el ball recuperat pels marejants, novetat del seguici

La recuperació del Ball de Titans, iniciativa del gremi de Marejants en el context del 700 aniversari de la Festa Major (i del propi gremi), s’ha vist finalment als carrers i ha captat l’atenció del públic. Feia dos segles que el ball havia desaparegut del Seguici i aquest any, després de la pandèmia, hi havia moltes ganes de sortir.

A inicis d’agost vam publicar aquest article de Jan Magarolas i Marc Colilla, que van assistir en primícia a un dels assajos.

Una vintena d’homes i dones ballen diverses coreografies en dues fileres allargades. Calçats amb espardenyes, uns llençols que simbolitzen el mar els cobreixen en grups de cinc, i a la cara duen unes màscares amb referències històriques i al cap diferents animals marins.

Aquest reportatge fotogràfic presenta les imatges en blanc i negre per ressaltar, precisament, les textures i formes de vestits, màscares i cascs.

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here