28.1 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 18, 2024

El gran comiat musical de Santa Tecla 700

Cinc corals tarragonines (Cor Ensemble O Vos Omnes, Cor de la URV, Cor Da Capo, Cor In Crescendo i Cor Ciutat de Tarragona); la soprano tarragonina Marta Mathéu i tenor bagenc Roger Padullés; un grup instrumental de dotze vents i el magnífic orgue de la Catedral amb Juan de la Rubia han protagonitzat un concert únic i extraordinari per tancar les festes de Santa Tecla del 700 aniversari.

‘la catedral del so’ demostra el talent tarragoní

Més de 150 músics i cantaires repartits per diferents espais del temple tenien l’objectiu d’embolcallar els espectadors. Estrenaven una peça de nova creació creada per Josep Vila, exdirector de l’Orfeó Català i del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. Tot plegat sota la direcció del també tarragoní Xavier Pastrana i amb dues funcions pel gran interès que havia despertat entre el públic

El concert ‘Vesperae Tarraconensis. La catedral del so’ demostra l’alt talent musical de Tarragona, aquesta vegada expressat en un espectacle de gran format. Un punt i final magnífic a una Festa Major extraordinària que trigarem a oblidar.

Aquí teniu més imatges del concert:

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here