20.2 C
Província de Tarragona
Dijous, novembre 30, 2023

El millor regal de Nadal per al comerç de proximitat

La perspectiva del carrer Canyelles en ples obres de remodelació. Foto: David Oliete.

Sis mesos i mig d’obres al carrer Canyelles. Sembla massa temps per remodelar l’espai que va de la Rambla Nova a la plaça Corsini. Els veïns i els botiguers ho han patit especialment. Els vianants, també, i alguns han buscat vies alternatives durant aquests mesos per evitar molèsties. Però la transformació d’aquest carrer emblemàtic del centre de Tarragona és a punt d’acabar.

el carrer canyelles reobrirà aviat transformat en un espai de vianants

La perspectiva aèria captada per la càmera de David Oliete dona fe de l’aspecte del carrer fa tres mesos. Ara, la remodelació en una via per a vianants entra a la seva recta final i comerciants i veïns veuen amb ganes i il·lusió la retirada de les tanques i les màquines. Segur que serà un nou punt d’atracció per a milers de persones.

La reobertura de Canyelles serà la millor notícia per al petit comerç de Tarragona de cara a la campanya de Nadal. I hauria de ser el penúltim pas d’una transformació més ràpida i eficient d’altres carrers de l’entorn del Mercat Central. L’Illa Corsini reclama a crits ser una realitat al més aviat possible.

Les obres van començar el passat mes d’abril. Foto: David Oliete.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. Bona tarda, Del carrer Canyelles es una vergonya el temps que s´estan per fer unes obres d´uns dels carrer s més petits de Tarragona,, també desconfio de com ho deixaran al final, es veuen uns parterres grandiosos, quan gent es passegi no se l´espai que hi haura.

    Gràcies i salutacions

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here