13.4 C
Província de Tarragona
Dimarts, desembre 5, 2023

La vida als 100 anys

D’esquerra a dreta, Elba Iban García, Teresa March Garcia i María Morillas Guilarte. Fotos: David Oliete. Muntatge: Marc Colilla.

Han viscut una infància difícil, una guerra amb la seva postguerra, una dictadura i, fins i tot, una pandèmia. Sempre generoses, han criat famílies senceres, i han après a tirar endavant amb allò que tenien a cada moment mentre evitaven els problemes, que la vida ja es complica sola…

Complir cent anys, avui dia, no és poca cosa, i per saber què suposa i, per què no, descobrir algun dels seus secrets, en parlem amb tres àvies centenàries de Tarragona i les seves famílies. Totes tres van néixer el 1922 i, per tant, enguany fan 101 anys.

pARLEM AMB TRES TARRAGONINES QUE VAN NÉIXER EL 1922

Les protagonistes del reportatge són: Elba Iban García, nascuda a Llanos de Alba (Lleó); Teresa March Garcia, filla de Solivella (Conca de Barberà) i María Morillas Guilarte, que va néixer a Guadix (Granada). Totes tres viuen a Tarragona des de fa dècades.

Podeu llegir el reportatge i veure les fotos de les tres dones amb les seves famílies respectives al número 58 de la revista FET a TARRAGONA. La trobareu a Llibreria Adserà i Llibreria La Capona.

Necessitem el teu suport

Aquest reportatge, com la resta de continguts que publiquem en paper, els podem elaborar gràcies al suport dels nostres 700 subscriptors. Perquè el periodisme de qualitat no és gratis.

Per això, et convidem a fer-te subscriptor/a del FET per només 35 euros tot l’any. I a més de bon periodisme, gaudiràs dels sorteig d’entrades per a espectacles de teatre i música i d’activitats culturals exclusives. Ja en tenim una altra de preparada per aquest mes d’abril.

SUBSCRIPCIÓ AL ‘FET’ 

Et convidem a celebrar amb nosaltres el 10è aniversari. I si ja ets subscriptor/a del FET, regala un any de bon periodisme i cultura a un amic o familiar.

Laia Poblado
Laia Poblado
Comunicadora audiovisual
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here