23.1 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 13, 2024

Les primeres passes de L’Hamaca a l’Arrabassada

La Llibreria L’Hamaca va obrir el passat mes de febrer a la Vall de l’Arrabassada

Una altra de les estrenes d’aquest Sant Jordi de revifalla és la llibreria L’Hamaca. Ubicada al carrer Mercè Rodoreda número 22, a la Vall de l’Arrabassada, va obrir portes el mes de febrer partint de zero i sent la primera de Llevant. “No sabíem on muntar-la i la Vall de l’Arrabassada ens va semblar un barri jove amb oportunitats”, expliquen Ariadna Martínez i Mercè Rodríguez, propietàries d’aquest negoci familiar.

la nova llibreria vol ser un referent cultural a llevant

El naixement de L’Hamaca és un cas singular. Es tracta d’un establiment situat fora del centre de la ciutat i les fundadores mai no han tingut experiència en el món del llibre. Martínez i Rodríguez complementen les seves feines amb la llibreria. A mode de curiositat, expliquen que la idea de crear-la va sorgir a partir d’un dinar familiar. El nom de l’establiment també ve de casa i està inspirat en una hamaca que tenen. Amb el propòsit de vincular-se amb el barri, les sòcies comenten que estan “aprenent molt” i valoren positivament aquests primers mesos després d’endinsar-se en el negoci.

les impulsores no tenen experiència al sector

La nova llibreria ha tingut molt bona acollida per part del barri. L’escola, l’associació de veïns, els comerciants i també la resta de llibreries de Tarragona celebren la iniciativa. L’espai ja compta amb un club de lectura que es reuneix una vegada al més per parlar i debatre sobre un llibre. Esperen oferir activitats per a totes les edats tenint en compte el públic familiar, que és habitual a la zona. De moment, obren les tardes dels dies feiners, dissabtes tot el dia i diumenges pel matí.

preparen el seu primer sant jordi al barri i a la rambla

Martínez i Rodríguez esperen el primer Sant Jordi de la llibreria “amb moltes ganes i il·lusió”. L’Hamaca romandrà oberta tot el diumenge i també serà present a les parades de la Rambla Nova. Prèviament, aquest dissabte 22 hi haurà una paradeta a la plaça de les Lletres Catalanes en el marc de les activitats organitzades per l’Associació Veïnal Vall de l’Arrabassada Músics.

Satisfetes de la magnífica rebuda, les impulsores pretenen potenciar i compartir la cultura des de la llibreria amb tota la zona de Llevant de Tarragona, però especialment amb la Vall de l’Arrabassada que, casualment (o no), té els seus carrers dedicats a escriptors i escriptores.

Gio Gonzales
Gio Gonzales
Estudiant de Periodisme URV
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here