17.6 C
Província de Tarragona
Divendres, maig 24, 2024

Consumir cultura a Tarragona tot l’any

L’actriu Mercè Arànega vindrà aquesta tardor a la Sala Trono. Foto: cedida.

El pregoner de Santa Tecla, Oriol Grau, feia el dia 21 diversos precs a la ciutadania des del Balcó de l’Ajuntament. I un dels precs era aquest: “Aneu al teatre, a concerts, al cinema. Llegiu llibres i revistes com el FET que fa 10 anys. Nodriu-vos de cultura tot l’any!”.

“la ciutat no mor. hi ha moltes propostes després de santa tecla”

La cita no vol incidir en la referència de l’Oriol a aquest mitjà -cosa que agraïm, i molt-. Recullo les paraules de l’actor i director de teatre perquè volen remarcar una idea en què insisteixo des de fa anys per aquestes dates: Tarragona té vida més enllà de Santa Tecla.

Es pot consumir cultura tot l’any a Tarragona. Ja són a punt les temporades de teatre de tardor, cicle de cinema en versió original a l’Auditori, cicle d’òpera i cinema al CaixaForum, concerts a les sales, espectacles per a la canalla en diferents espais, propostes per la gent jove al Kesse, programacions diverses als museus, festivals com el Psicurt i el REC, exposicions als tinglados del Port…

“sortiu al carrer i consumiu cultura: ens farà més lliures”

Hi ha moltes propostes culturals i molt variades. “Qui s’avorreix és perquè vol”, exclamava dilluns a les xarxes la periodista Núria Loras. I és ben cert. Acabem d’una vegada amb aquesta idea de ciutat morta després de la Festa Major i demostrem a Oriol Grau que no té raó quan deia fa pocs dies en una entrevista al FET que “hi ha molta oferta cultural, però falta públic”.

Sortim al carrer i consumim cultura: ens farà més lliures i dignes!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here