20.8 C
Província de Tarragona
Divendres, maig 24, 2024

Nàstic: i si tornem?

El camp del Yeclano, on aquest diumenge el Nàstic ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva en Lliga (foto: Jordi Blanch)
El camp del Yeclano, on aquest diumenge el Nàstic ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva en Lliga (foto: Jordi Blanch)

Fa només quinze dies dèiem al FET A TARRAGONA que havia arribat la “primavera grana”, després de tres victòries consecutives del Nàstic. Al cap de dues setmanes, la primavera nastiquera ha esclatat com gairebé ningú podia preveure en les llargues tardes d’hivern. Cinc (5!!!) victòries seguides, un “miracle” que no es veia des de fa dotze temporades, segons el periodista Xavi Ribera, cap de Comunicació del club.

Una ratxa espectacular que permet somiar a l’afició i a l’equip. Resten encara nou jornades, 27 punts en joc, i la possibilitat de jugar el play-off d’ascens ja no és una quimera. I, qui ho havia de dir, el derbi del pròxim diumenge al camp del Reus pren un caire especial. Alguns ja volen rememorar aquells desplaçaments massius de temporades anteriors.

El viatge a Iecla, en canvi, recorda els aspectes més durs i foscos de la 2ª Divisió B. El desplaçament llarg i pesat, el camp petit i complicat, el joc poc vistós, la necessitat de ser pràctic i posar molt ofici per superar el rival… En aquest context, el 0-2 davant el Yeclano obre milers de somriures entre els aficionats tarragonins que comencen a pensar que el “miracle” és possible.

El somni pot ser realitat 

El president Josep Maria Andreu és el principal motor dels somnis granes. Ja s’imagina des de la llotja del camp del Reus veure una part de la Preferent plena amb els colors del Nàstic. Ja deu estar recordant aquells viatges a Castelló, València, Lleida… quan la marea grana es passejava amb alegria pels camps de 2ª A buscant l’ascens a Primera.

La primavera nastiquera promet aquest any una àmplia gamma de colors festius, alegres, llampants…L’hivern ha estat molt fred, llarg i difícil de passar. Molt dur. Alguns creien que no s’acabaria mai, però finalment ha arribat la primavera i ja podem estrenar o recuperar els vestits que teníem guardats a l’armari.

El lema a principis de la temporada era “Tornarem”, una paraula que ha fet fortuna també a Twitter com una de les etiquetes més utilitzades (#NàsticTornarem). Fa unes setmanes ningú hi creia, però ara s’imposen dues noves etiquetes a la xarxa:

– Una d’immediata:  #totsareus

– I una altra per mantenir durant dos mesos:  #isitornem?

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. Si fem el PLAY-OFF,i estic segur que el farem,TORNAREM a 2A. Les caravanes com Numància,Ourense,Lleida,Castelló,etc és tornaran a repetir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here