10.9 C
Província de Tarragona
Dissabte, febrer 24, 2024

La Tarragona del “sí”

Panoramica Tarragona

(…) hi ha una Tarragona emergent més enllà de la Tarragona oficial, una Tarragona que potser no és cridada a formar part del Senat tarragoní, però que amaga un enorme potencial. És una Tarragona universal, oberta al món, amb iniciativa, innovadora i, per suposat, sense por o segons quines manies; una Tarragona que, d’altra banda, no viu amb reserves mentals la seva catalanitat. Segurament, és una Tarragona que no entén la democràcia dirigida, la minorització de la ciutadania ni la provinciana passió provincial. És la Tarragona del ‘sí’ (…)

 

Fragment de l’article “Senzillament, sí”, de Jordi Jaria i Manzano, professor de Dret Constitucional de la URV, que podeu llegir íntegrament a la revista FET a TARRAGONA.

Altres columnes d’opinió: Pere Grau, advocat. Rosa Comes, gestora cultural. Ignasi Soler, periodista

 

Subscriu-te clicant  aquí   i gràcies per fer-te amic del FET.

 

La revista es pot comprar a: Llibreria Adserà, Llibreria Cal Matias, Llibreria de la Rambla, Llibreria La Capona, El Lloro, La Cocotte, Estand de les Festes (Teatre Tarragona) i Espai Turisme (Carrer Major).

 

 

Jordi Jaria i Manzano
Jordi Jaria i Manzano
Professor de dret constitucional i ambiental URV
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here