Carregant ...

Estellés i la ciutat del quasi

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

El poeta Vicent Andrés Estellés, al saló de plens de l'Ajuntament de Tarragona, el 1983, amb motiu de la Fira del Llibre català

El poeta Vicent Andrés Estellés, al saló de plens de l’Ajuntament de Tarragona, el 1983, amb motiu de la Fira del Llibre català

Tarragona,  la “ciutat del quasi” i “mai del ja”, fou escenari i personatge protagonista d’un pessic de l’obra literària i de la vida de Vicent Andrés Estellés (1924-1993), considerat el millor poeta valencià des dels temps d’Ausiàs March i Joan Roís de Corella, i del qual enguany es commemora el vintè aniversari de la seva mort.

El primer Estellés que conegué Tarragona fou el periodista. Els dies 3 i 4 de juny de 1952  va cobrir, per al diari Las Províncias, el trasllat de les restes de Jaume I de la Catedral de Tarragona al Reial Monestir de Poblet (…).

Aquest és un petit fragment de l’article que signa Enric Garcia Jardí a la revista FET a TARRAGONA i que analitza amb detall la relació que va mantenir amb la ciutat el poeta valencià Vicent Andrés Estellés. El reportatge es publica aquest mes de novembre, coincidint amb els actes organitzats a Tarragona amb motiu del vintè aniversari de la mort del poeta.

El segon número de la revista està a la venda a les llibreries de Tarragona. Si la voleu rebre còmodament a casa, us en podeu subscriure per només 30 € l’any. Per fer la subscripció només cal clicar aquí.

Gràcies per fer-vos del club de subscriptors i amics del FET a TARRAGONA.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una resposta a “Estellés i la ciutat del quasi”

 1. Us faig arribar aquests enllaços per si voleu afegir-los a la pàgina “L’Any Estellés a Tarragona”.
  Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

  http://web.ua.es/va/vr-cultura/projectes/estelles/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *