Advertisement
Carregant ...

Músics guanyadors del DO TGN

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Integrants de les tres bandes protagonistes del reportatge conversen plegats durant l'entrevista amb el 'Fet a Tarragona'

Integrants de les tres bandes protagonistes del reportatge conversen plegats durant l’entrevista amb el ‘Fet a Tarragona’ (foto: David Oliete)

Ivory, Fred Secret i Harrison Ford Fiesta són tres formacions musicals que han guanyat el premi del concurs DO Tarragona en els darrers anys. D’estils i generacions diferents, els seus integrants comparteixen esperit melòman.

Quan els Ivory, actuals guanyadors del DO Tgn, van començar a tocar plegats, als quinze anys, eren tres barbamecs d’institut que escoltaven Jimi Hendrix, Led Zeppelin i Guns’n Roses. L’Albert Poll (vocalista i guitarra), el Joel Calvo (baix) i el Joan Torné (bateria) es reunien per interpretar versions dels seus músics preferits a Vilallonga del Camp, en un antic corral de gallines que ells anomenaren La pols, i que és encara, quatre anys després d’aquelles primeres provatures, el seu local d’assaig. Les marcades influències musicals dels seus pares aviat es van diluir amb les seves pròpies inquietuds i descobriments.

(…)

Els Harrison Ford Fiesta també preparen novetats. Estan enllestint el seu primer disc, enregistrat a l’estudi del Joan Pons, més conegut com El Petit de Cal Eril. Els viatges entre  Tarragona i l’estudi de Ca l’Eril, a Guissona, han estat constants en els darrers mesos, i després de tocar tantes hores reclosos frisen per tornar a rodar pels escenaris i donar a conèixer el seu àlbum.

(…)

Amb els integrants de Fred Secret comencem i acabem la trobada conversant sobre grups i influències. Són uns melòmans convençuts. La nit anterior a l’entrevista havien estat gaudint del concert de Morrissey, vocalista dels The Smiths, al Sant Jordi Club, a Barcelona. “Potser, fins i tot, ens agrada més escoltar música que no pas tocar-la”, es planteja el Jordi. Els meus ulls surten d’òrbita, però, quan el Sergi explica que té a casa el disc doble Dioptria, de Pau Riba, una obra mestra buscadíssima que servidor voldria tenir a la seva modesta col·lecció.

(…)

Aquest és un fragment del reportatge que publiquem sencer al número 8 de la revista FET a TARRAGONA dedicat a tres bandes de música que han triomfat al concurs DO TGN.

La revista la podeu comprar a: Llibreria La Rambla, Llibreria La Capona, Llibreria Adserà, Cal Matias (Serrallo), Espai Turisme (carrer Major), El Lloro (Governador González) i en una vintena de quioscos repartits per la ciutat. 

Us convidem a ser subscriptors del FET i afegir-vos a una comunitat de lectors interessats per la cultura i pel que es cou a la ciutat. Només cal clicar aquí per complimentar les dades. Són 30 € a l’any i podreu gaudir, a més de la revista, de diverses promocions i activitats culturals gratuïtes.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *