Advertisement Advertisement Advertisement
12 C
Província de Tarragona
Dimecres, març 22, 2023

La prepotència i insensibilitat d’Adif

Travesses preparades per instal·lar el tercer fil a Altafulla.

Prepotent, arrogant, insensible, amb una manca evident de transparència informativa… Així es continua comportant, com sempre, Adif, l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries, l’organisme estatal que controla una peça clau de la mobilitat i les comunicacions: la xarxa de línies de tren de tota Espanya.

 

Una actitud xulesca que coneixem prou bé a Tarragona. Ara s’ha tornar a fer evident quan ADIF i l’empresa responsable de les obres prèvies del tercer fil han decidit començar els treballs nocturns a la via de la costa en plena temporada turística. Sense avisar ningú. Perquè sí. Perquè soc Adif. Perquè soc l’Estat.

L’ORGANISME ESTATAL RECONSIDERA EL CALENDARI D’OBRES DEL TERCER FIL PER LA PRESSIÓ DELS CÀMPINGS

Els càmpings del municipi, acompanyats de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, han aconseguit replanificar el calendari, de tal manera que les obres més properes a les instal·lacions turístiques s’ajornen al mes d’octubre. Els darrers dies, la intervenció d’Adif a la línia ferroviària havia ocasionat sorolls, molèsties i les conseqüents queixes dels campistes.

 

La intervenció del nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, ha aconseguit una solució provisional que el sector turístic considera “positiva” i veu amb “esperança”. Però una vegada més s’ha demostrat que davant tenim un organisme estatal altiu, superb i arrogant. Mani qui mani a Madrid.

ADIF HAVIA COMENÇAT A INTERVENIR A LA VIA EN HORARI NOCTURN PROVOCANT MOLÈSTIES ALS CAMPISTES

ADIF ha estat finalista en la llista de candidats a la Petxina Tancada que atorga la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya per la falta d’informació facilitada els darrers anys. I el dia del lliurament de les distincions,  evidentment, no hi va assistir cap dels seus responsables en una altra mostra de prepotència i falta de cintura. 

 

Ara just fa dos anys ja parlava de l’actitud arrogant d’ADIF i RENFE en aquest article titulat ‘Fins quan suportarem l’escàndol ferroviari?’ Va ser aquell estiu fatídic de 2016 de retards constants i caos diari a la xarxa de trens de la demarcació. Com podem comprovar, ni llavors ni ara, els administradors de la xarxa ferroviària han estat a l’alçada.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here